Cytat Zamieszczone przez WALDI
A ja pojadę i to długo na to czekał nie będę.Przelecę ten podjazd no i jak piszesz bedę pędził na tym zjeździe
Bo Ty masz kondycje i wprawe i pewnie nie jeździsz z "fajką" w gębie Ja za pierwszym razem doszedłem do wniosku, że szybciej będę na nogach. Rower na "barana" i heja :) Ale kolejnymi razami było juz lepiej. Swoją drogą to aż dziw bierze, że ci przy retortach pół zycia przesiedzieli 3km od przełeczy i nie wiedzą gdzie to jest :)
Za drugimi retortami jest skręt ściezki rowerowej (Zielony rower)do Jabłonek - oznakowany: Jabłonki - 6km. Musiałeś to widzieć, chyba, że do ostatnich retort już nie dotarłeś.
W każdym razie te okolice są świetne na rower i mimo,że kondycji brak pewnie znowy sie tam wybiore.
BTW: rozważ też mozliwość znajdu do Mikowa i potem przez Smolnik do Woli Michowej, ale to tak na nastepny raz,bo bezpośrednio do Michowej jst bliżej i lepsza nawierzchnia. Zjazd do Mikowa jest nieco krótszy i sporo "grysu" na drodze. Nie bez znaczenia jest pewnie fakt, że odcinek z Żebraka do W.Michowej jest zamknięty dla ruchu ze względu na ostoję zwierzyny, a Mików - Rabe jeżdżą w te i we wte. Napisz jak było :)