Wybieram się do Alkowy. Macie jeszcz jakieś opinie? Czytałem w necie te z 2005. Czy muszę wracać o godz. 22? Pozdrawiam
Wybieram się do Alkowy. Macie jeszcz jakieś opinie? Czytałem w necie te z 2005. Czy muszę wracać o godz. 22? Pozdrawiam
bertrand236
Na pewno ma jedną wielką zaletę – będziemy mieszkać w odległości tylko 800 metrów od siebie.
Pozdrawiam
Przemek
tutaj się naczytałem...
http://forum.gazeta.pl/forum/w,197,2..._odradzam.html
Pozdrawiam
bertrand236
Bertrandzie opinie dość stare bo sprzed lat 9 więc może coś się pozmieniało a wiem że w tamtym okresie to i konkurencja wetlińska potrafiła sobie takie kwiatki podkładać czasami
Ja mam swoją kwaterę stałą w Wetlinie i każdemu mogę ją śmiało polecić.Nie zamierzam zmieniać mimo że jeżdżę tam do 8 czy więcej lat a trafiłem tylko i wyłącznie przypadkiem
"Opinie" ... są ważne - a czy nie prościej zadzwonić i dopytać o szczegóły.
Choć po moich doświadczeniach proponuję - informację pisane (Np.mail) na temat pokoju , warunków
Byłem, mieszkałem, widziałem i naprawdę polecam.
- Pokoi chyba 18. Wszystkie z pełnym węzłem sanitarnym.
- Czysto.
- Łóżka wygodne.
- Kuchnia ogólnie dostępna.
- Lodówek wystarcza.
- Miałem pokój na piętrze od strony Wetlinki – cisza.
- Trzeba wracać do godziny 22:00. Jak kto nie imprezuje tylko chaszczuje, to wystarczająco późna pora.
- Po godzinie 22:00 na obiekcie panowała CISZA. Naprawdę można wypocząć
- Jak potrzeba to dyspensa jest do godziny 23:00 ale może nie być ciepłej wody…
- Ciepła woda od 6:00 do 22:00.
- Telewizor na świetlicy.
- BRAK DOSTĘPU do INRERNETU- dla mnie duży minus.
- Najważniejsze - cena 35 PLN/osoba – jak na Wetlinę z tymi warunkami całkiem niezła
Polecam też Jadłodajnię SMAK przy kościele i Bar Pod Dachem.
Pozdrawiam
bertrand236
O tak, Bar Smak polecam też! DFOTOGRAFIEbieszczady VI,VII 2013 806.jpg
WUKA
www.wukowiersze.pl
Pod Dachem szczególnie
Pozdrawiam
Przemek
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki