"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Wczoraj pożegnałem się z zimą po raz trzeci. Tak jak ją lubię to wolałbym już zdecydowanie wiosnę
![]()
Czterech panów B.
Dzisiaj ...
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Niebawem więcej...
Ale już mało śniegu. W Beskidach znacznie ale znacznie więcej.
A dostałam SMS że w górach Polana (dużo bardziej na południe od nas, w okolicach Zwolenia na Słowacji) na wysokości ok 1000 m leży jeszcze ok. metr śniegu.
Dziwna ta zima.
Pozdrowienia
Basia
Byłem zdziwiony , że tak szybko tyle śniegu zniknęło.Jeszcze w niedziele przed ,było go dużo ..dużo wiecej ,a 15.03 na Tarnicy było ok. 1,5 m na północnych stokach.
Też zauważam ostatnimi zimami ,że w Beskidach wcześniej jest więcej śniegu i póżniej topnieje niż w Bieszczadach.Tak już jest w przyrodzie, i było od dawna, tylko nam się zdaje, że coś się zmienia w istotny sposób w przeciagu kilku ostatnich lat .
Pozdrawiam Janusz
Basia dobrze mówisz w Małym,Makowskim i Żywieckim śniegu nadal dużo(szczególnie w tym ostatnim)a w Bieszczadzie już prawie wiosna(przynajmniej na fotach machoneya).
Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.
Pozdrawiam Janusz
Się czepiasz joorg![]()
Pozdrawiam
bertrand236
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki