Bertrand - nie słuchaj jej! jak chcesz to wezmę kolezanki dla towarzystwaZamieszczone przez Zosia samosia
Bertrand - nie słuchaj jej! jak chcesz to wezmę kolezanki dla towarzystwaZamieszczone przez Zosia samosia
O bardzo fajnie , tzn też się zapisuje na powolne chodzenie .
Podajcie wstępne terminy .
A i w ogóle to ja proponuję te wszystkie relacje ze spotkań, kimbów, itd zebrać i wydać w formie książkowej. Zilustrować by to fotkami z forum.
I sprzedawać wszystkim zalogowanym na forum w cenie promocyjnej!
No bo i jaki wydawca zarobi i miło mieć cos takiego na półce.
I przysięgam na Konstytucję Zjednoczonych Emiratów Arabskich, że zadnej złośliwości w tym co piszę nie ma! Ani jednej nutki arogancji! Malkontenctwa także nie
PS. Barszczu nie ma racji
A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))
www.odkryjbieszczady.pl
Nie nie! Nie zgadzam się - proponuję to wydawnictwo sprzedawać wszystkim, którzy sie na tych kimbach, zlotach itp. pojawiają, a nie tym którzy sa zalogowani, bo niektórzy sie loguja na kilka nicków i mogliby wtedy kupić po cenie promocyjnej kilka egz. zamiast jednego i sprzedawać to innym z zyskiem a to przecież spekulacja!Zamieszczone przez Zosia samosia
I przysięgam na konstytucję Chińskiej Republiki Ludowej, że zadnej złośliwości w tym co piszę nie ma! Ani jednej nutki arogancji! Malkontenctwa także nie
PS. Zosia nie ma racji
O nie!
Ja już mam jeden nick!
Prawda Darek?
A Ci co mają więcej najwyżej będą popełniali przestępstwo gospodarcze (tak to sie chyba kwalifikuje - nie znam się na tym).
A jak już się wyda książkę to Admin wtedy się zastanowi co z tym fantem zrobić i jak to ukrócić
A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))
www.odkryjbieszczady.pl
Ale miałas dwa!Zamieszczone przez Zosia samosia
Prawda Darek?
A kolezanki ma niezle oj niezle sam widzialemZamieszczone przez barszczu
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Widziałem tylko jedną... i jestem pewien, że masz rację. I jeszcze jedno, Bożenka chyba umie reanimować, tak mi się przynajmniej wydajeZamieszczone przez irek
Ale tak serio grupa 5-6 osób na taką wycieczkę to jest to! Koleżankę z Gdanska z jej towarzyszem też bym zabrał.
Pozdrawiam
bertrand236
Piotrze, bo zapomniałam zapytać. Naprawdę było tak fajnie?
I na czym polega "styl grzbietowy". I w jakich warunkach styl ten najlepiej stosować?Sprawdza się w lasach czy też raczej na otwartych przestrzeniach? Na terenach płaskich czy też raczej na wzniesieniach?
Proszę o odpowiedź.
www.odkryjbieszczady.pl
"Przechodzimy niewielki parów (Basia pokonuje go stylem grzebietowym), mokra ziemia obsuwa się pod butami."
Nie szedłem z Piotrem ale myślę, że Piotr potwierdzi. Styl grzbietowy najlepiej stosowaćw warunkach otwartych lub delikatnie zarośniętych. Stosowanie go w terenie płaskim mija sie z celem, ponieważ w terenie płaskim styl grzbietowy nie przynosi dużych korzyści jeżeli chodzi o odległość pokonywanego terenu. Zdecydowanie lepiej stosowac go w terenie pofalowanym. Im wieksze nachylenie stoku tym lepiej ale bez przesady.. Korzyści odnosi sie stosując go na stoku opadającym. stosowanie go na stoku wznoszacym przynosi z reguły efekt odwrotny od zamierzonego. Deszcz i błoto pomagają w podjęciu decyzji, a czasem podejmują ją za nasZamieszczone przez Zosia samosia
Cieszę się, że również ja mogłem Ci w czymś pomóc.
pozdrawiam
bertrand236
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)
Zakładki