eee chyba nie, z przodu młodo wyglądały;-)
była jeszcze jedna, ale tylko z torbą na kółkach, za to z pięknym logo Adidasa na piersi, tę mam od przodu;-)
eee chyba nie, z przodu młodo wyglądały;-)
była jeszcze jedna, ale tylko z torbą na kółkach, za to z pięknym logo Adidasa na piersi, tę mam od przodu;-)
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Tak na granicy, tym razem ciepła i zimna
Ostatnio edytowane przez Aleksandra ; 12-10-2010 o 17:12 Powód: :)
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
Bogdan Loebl
Napiszę krótko - pięknie Krysiu pięknie.
pozdrawiam
Marek
ooo słynne PKP;-))))))
dziękuję, zaraz wrzucę jakieś jeszcze
Bogdan Loebl
Bogdan Loebl
Szkoda, że nie mogłem towarzyszyć Wam dalej, dawno na Rawkach nie byłem.
Ale że nie chciało mi się bardzo wracać, to skróciłem sobie drogę do Górnej Wetlinki i wcale tego "skrótu" nie żałuję.
Ostatnio edytowane przez PiotrB ; 12-10-2010 o 22:48
Wyżej wymieniony post wyraża moje zdanie w dniu dzisiejszym, być może takie samo będzie w dniu jutrzejszym, jednakże zastrzegam sobie prawo zmiany zdania w każdym momencie bez podania przyczyny :)
Wyżej wymieniony post wyraża moje zdanie w dniu dzisiejszym, być może takie samo będzie w dniu jutrzejszym, jednakże zastrzegam sobie prawo zmiany zdania w każdym momencie bez podania przyczyny :)
a to już przed samą G.Wetlinką
![]()
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (1 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki