Moim zdaniem to ostatnie jest świetne.
Moim zdaniem to ostatnie jest świetne.
moim skromnym zdaniem tez :) ten but jest fantastyczny
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
A ja chyba jestem w stanie zlokalizować tego bucika w Bieszczadach Ta omszona jabłonka na dalszym planie jest mi znana :D Znaczy magiczny but w magicznym miejscu...Kto zna tą jabłonkę i okolice z pewnoscią przytaknie Prawda?
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Ajajaj... I to jak magiczne... Ten but był znaleziony w lesie i zaproponowany pewnemu wędrownikowi, który zdarł buty w ostatni weeken w Bieszczadach... Widocznie odmówił i but został odłożony tam gdzie go znaleziono... Bez pary.... Co jak widać na zdjęciu może mieć swój wyjątkowy urok :)
V CZART Granie
OOO Astra zmieniła avatara - widze jakąś wspinaczke - gdzie to?
a ja nie bedę gorszy - ciekawskim wyjaśniam - zima 2004/2005 w Słowackim Raju - a jaki lodospad to już nie pamietamZamieszczone przez barszczu
A niedaleko Rzeszowa, w Boguchwale Mieliśmy szkolenie wspinaczkowe. Właśnie ściągają mnie na Jurę (na jakiś patent)... No marzy mi się wkońcu zrealizować ciągotki do wysokośc (czasu brakowało notorycznie) i :) Wcześniej to była zabawa tylko, choć szalenie przyjemna (Forty Przemyskie, Prządki, siakieś kominy, ślizgi leśne na wyłomach i nawet mój blok :) Jak dotąd mam tylko wlasną uprząż, nie to co Ty! :)
V CZART Granie
Zamieszczone przez barszczu
Słowacki Raj super... No ja "niestety" jesienią miałam okazję i jak pamiętam po drabinach tylko sie wspinalam. Zostało mi do dziś :lol Aż mi chcą ksywke zmienić jakieś Zbóje Oboczne tudzież PÓŁCHRAPKOWE KRASNALE :) :P hiehie Pozdrawiam
V CZART Granie
to uważaj! bo jak ja miałem tylko własną uprząż i buty to wspinałem sie 20 x (słownie dwadzieścia razy) więcej niż obecnieZamieszczone przez Astra:)
A to nie będę uważać!Zamieszczone przez barszczu
V CZART Granie
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki