DSC_0588.jpg Dzięki, a pytanie: co to jest ?
DSC_0588.jpg Dzięki, a pytanie: co to jest ?
Sterta desek?? :D
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Podpowiedź. Te deski były kiedyś na wodzie
resztki tratwy Giercuszkiewicza?
Tak wygląda, a szkoda.
Fotki z cyklu "podróż sentymentalna" -ostatni weekend:
Kumańcza -pociąg był zapełniony po brzegi. Podobno w poprzednim weekendzie wcale nie mniej -jak widać, cieszy się powodzeniem. Kto jeszcze nie jechał ma okazję do 7 października -warto!
DSC04106.jpg
Osława była tak przeraźliwie mała. Poniżej jej zdjęcie w Prełukach. Mieszkańcy od ponad miesiąca nie mają wody w studni (w kranach także) -jak więc żyją? Ano łatwo nie jest, trzeba się trochę onosić... Tutejsi mówią, że aby woda wróciła do studni to musiałoby lać nieustannie przez 2 miesiące...
DSC04110.jpg DSC04112.jpg
Droga ... dokąd? Nie szłam tą ścieżką już niecałe 2 lata (a dokładniej rok i 9 miesięcy). I... zauważyłam każdą zmianę, każdy nowy krzaczek, każde nowe drzewko. I tak jakoś miło, tak swojsko... jak u siebie :)
DSC04114.jpg
A na górce trochę się działo przez chwilę.
DSC04116.jpg
Ale po chwili zapanowała sielanka. To tylko 2 dni a miało się wrażenie jakby wieczność. Odjeżdżając zapomniałam... butów trekkingowych (jak to możliwe?!) -więc pojawię się tam szybciej niż sądziłam -za tydzień :D A może po prostu nie tylko buty tam zostawiłam??
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Gdzieś na granicznym - inaczej być nie mogło (13 !!!), choć też było pięknie
... jesień już jest ... czy komuś się podoba, czy też nie...od ostatniej dekady sierpnia nieśmiało zagląda
Aktualnie 7 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 7 gości)
Zakładki