Końcówka listopada w Komańczy i okolicach.komańcza 001.jpgkomańcza 004.jpgkomańcza 008.jpgkomańcza 011.jpgkomańcza 014.jpgkomańcza 022.jpgkomańcza 033.jpg
Końcówka listopada w Komańczy i okolicach.komańcza 001.jpgkomańcza 004.jpgkomańcza 008.jpgkomańcza 011.jpgkomańcza 014.jpgkomańcza 022.jpgkomańcza 033.jpg
pozdrawiam wszickych..piszem jak wiem..jestem ze slowacie.
dzisaj ja prelecel na rowerze przesz komanczu...zdalo mi sie ze robia drogu na duzatyn...jak by byla vyfrezovana od glownej po ten domek na gorke..
.
plan byl jasliska zawadka rymanowska przesz las..ale od certizneho do jaslisk lod na droge..nedalo sie na rowerze..musel isc peszo wszicko :)
.
Ahoj! Zabawa pisat', pochopil som.
Dajte mnoho obrazkow.
Pozdravy.
moze i dzisiaj pojade do komanczi...jeszcze newiem na pewno bo ma byc silny wiater..
.
zdejsca moje jest slabe..nema slonca..ale tutaj zo wczoraj jasliska: album-"optoclen"
http://pokec.azet.sk/polanczyk/fotoalbumy
.
no i jak ja uz tutaj ta mam i zdejsca co ja byl w lato...moszcaniec-darow-wislok wielki...lubie take drogy asfaltowe po lase ..album: "interkom" i dalej mam fotki krolik polski-jaga kora-wisloczek..kochane drogy..album: "dialnopis"
http://pokec.azet.sk/baligrod/fotoalbumy
..
Mój górsko zimowy sezon turystyczny w pełni. Tym razem najwyższy szczyt Bieszczadów czyli Pikuj. Ponad granicą lasu na podejściu śniegu przynajmniej po kolana. Pogoda nas nie rozpieszczała, choć w zasadzie... co kto lubi -ja właściwie bawiłam się na śniegu przy wietrze wspaniale (ah te teraz siniaki na nogach od zlodowaciałego śniegu).
fot Marek Sokolowski.jpg
fotografia autorstwa Marka Sokolowskiego.
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Zima jest gdy jest śniegu co najmniej do łydek :D Podchodziliśmy z Husnego ale nie szlakiem, tak że szliśmy mniej więcej na północ od szlaku. W lesie śniegu było normalnie. Ale ponad granicą lasu śniegu cały czas do kolan lub wyżej (były i miejsca gdzie kijek zapadał się do 3/4) a na grzbiecie wiadomo -wywiane.
Fot. Marek Kusiak:
fot Marek Kusiak 5.jpg fot Marek Kusiak 6.jpg fot Marek Kusiak.jpg
A już równo za tydzień ... kilkudniowy wypad biwakowy w Bieszczadki polskie :D :D
Ostatnio edytowane przez Jimi ; 23-12-2015 o 19:11
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Super
Kilka godzin temu, na paśmie granicznym z okolicami:
ołjee1.jpg ołjee2.jpg ołjee3.jpg
ołjee4.jpg ołjee5.jpg ołjee6.jpg
ołjee7.jpg
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki