2016-01-03 15.35.06.jpg
Popołudniowa Chryszczata.
2016-01-03 15.35.06.jpg
Popołudniowa Chryszczata.
Widok z Caryńskiej 03.01.2016:
widoczek92.jpg
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Rety, ale dałeś czadu Bazyl !!! Ja 31.12 na Wetlińskiej widziałam Tatry jak na dłoni ale Twoje zdjęcie bije wszystko! :) W sumie też pochwalę się fotkami z mojego sylwestrowego wyjazdu. Wschód słońca pierwszego dnia nowego roku. Nie ma to jak ZNÓW rozpocząć nowy rok na wysokości ponad 1000 mnpm...
1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Cieszę się, że Cię sprowokowałem do zamieszczenia Twoich zdjęć - też niczego sobie :)
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Jimi - taki poranek to musiał dać niesamowicie pozytywną energię! :) A skoro jaki pierwszy dzień taki cały rok to już Ci zazdroszczę kolejnych górskich wrażeń w tym roku.
Masz rację! W tym wypadku rzeczywiście nie ma to żadnego znaczenia! No, może dla słońca - teraz powinno się słońce spodziewać Jimi o poranku na górze przez cały rok
Hihi Asiu, ja sobie życzę by ten rok był tak samo dobry jak poprzedni ale skoro rozpoczęłam go tak samo jak tamten -czyli w górach w namiocie, to nie może być inaczej :D Kroi się już wiele fajnych podróży na przestrzeni tego roku, w tym też otwarcie na zupełnie nowe doświadczenia (niekoniecznie w górach ale koniecznie z namiotem i na łonie przyrody -ale wymagające wcale nie mniej -jak nie więcej- odwagi :) i poznawanie nowych, fajnych, wyższych górek -więc obiecuję, że pod względem podróżniczym na pewno się nie uwstecznię :D A już za 2 tygodnie (oby śniegu dopisało!) zimowa Babia Góra z moją ulubioną towarzyszką z niniejszego forum czyli Waderą - Babia po babsku?! A ten wschód noworoczny zdecydowanie dał ogrom energii na ten rok
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Kilka zdjęć z niedzielnego plątania się po Otrycie , śniegu dopadało i zrobiło się tak bardziej zimowo. Widoków tych nieco dalszych z racji zachmurzenia prawie wcale , ale te bliższe bardzo ładne , przyjemnie tak wędrować przez taki zimowy las.
http://naskrajuparku.pl/ Nowa strona
Косово увек Српски
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki