Kilka fotek z okolic Stuposian, Mucznego, Kudriawy (18-19.02)![]()
![]()
Kilka fotek z okolic Stuposian, Mucznego, Kudriawy (18-19.02)![]()
![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Anyczka-dzieki jeszcze prosze o wiecej fotek![]()
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
Skorzystałem kiedyś okazjonalnie z podwiezienia taką pszczółką (ciężarówką) u robotników, wysoko na Feliszówkę pod Wołosaniem. Sunie to twardo chyba ze 45% pod górę i po błocku. Pełna moc, odpowiednie przełożenie i żadnych kompromisów w terenie. Wrażenia niesamowite.
Przesyłam zdjęcia z 18 lutego. Droga do chatki
bertrand236
to niesprawiedliwe, że jeden Poznaniak, czyli TY - bertrand236, jest co chwilę w Biesach, a inny, czyli ja, mogę tam być roz na rok ( jak mi się uda) :(
moze jak i Ty bys sie sprezyl to tez moglbys byc czesciej.![]()
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
Właśnie zacząłem się sprężać, apogeum mojej sprężystości nastąpi w maju, w drugiej połowie maja, a tak dokładnie 21 maja, zaszczytuję na Okragliku i dalej granicą i wtedy również pochwalę się "jakimiś nowymi fotkami". :)
trzymamy za slowo:D
![]()
![]()
Kilka fotek świeżutkich z dnia dzisiejszego (7 marzec)![]()
Drugie zdjęcie to zagadka....łatwa zresztą
![]()
![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
jak zwykle okolice Huczwic (PIĘKNE) -- tak ? AnyczkaZamieszczone przez Anyczka20
a zdjęcie nr 3 "ufoludek" to myśle że to jednak jest Astry - flet prosty , trochę jakiś trąbkowaty
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 6 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 6 gości)