Zdjęcia z 7 kwietnia, z Tworylnego i Tworylczyka![]()
![]()
Zdjęcia z 7 kwietnia, z Tworylnego i Tworylczyka![]()
![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Miło popatrzeć jak wreszcie wiosna przebija się przez śniegi![]()
Pozdrawiam
Przemek
O Fak - to tam juz nie ma śniegu ??? !!!![]()
![]()
![]()
Anyczka - jak ja Ci zazdroszczę tych zubrów![]()
I ja dorzuce kilka fotek z wczorajszego dzionka.
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Choć już mamy wiosnę to zima ciągle jeszcze nie powiedziała ostatniego słowa. Wczoraj czułem się jak na początku stycznia... może tylko ludzi było wokół "troszkę" więcej ;-)
Pozdrawiam
Bartek
Czterech panów B.
to nie przestroga dla Tych co na początku maja wybierają się na Tarnicę , ale porada ,nie zapomnijcie o ciepłym ubranku , zima będzie tam nadal -- "klimat" taki ma swoje uroki jest OK
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
O Boże, czy to obleganie Kamieńca Podolskiego?![]()
Współczuję i pogody i ... mnogości ludzi!
Wojtuś przeca to pielgrzymka na Tarmicę w piatek jak co roku, a mówili że szlak przez Szeroki Wierch zamkną i jedyne możliwe wejście na Drogę Krzyzową bedzie od Wołosatego. No cóż jednak wielu się zdecydowało.
pozdrowieniazbyszekj
Takie były wczoraj (15.04) widoki z KorbaniCisza, spokój, zero ludziów
A słonce i chmury odegrały prawdziwy teatr...krajobraz zmieniał sie jak w kalejdoskopie
![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Ta "Chmura śniegowa" to...fotka pierwsza klasa ! Dzięki Anyczka :D .Szkoda że w Bieszczad mam prawie 300km...![]()
Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)