Znalazłem. Byłem parę godzin i znalazłem. I jestem szczęsliwy. Pal sześć, ze nie pogadałem zTymi, z którymi chciałem. ONI to rozumieją i ja też. Jeszcze napiszę. Puść mi tą wiosnę na emalię.Zamieszczone przez Anyczka20
Znalazłem. Byłem parę godzin i znalazłem. I jestem szczęsliwy. Pal sześć, ze nie pogadałem zTymi, z którymi chciałem. ONI to rozumieją i ja też. Jeszcze napiszę. Puść mi tą wiosnę na emalię.Zamieszczone przez Anyczka20
bertrand236
a co tu duzo gadać...![]()
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
![]()
no piknie.....
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
DZIĘKUJĘ :DZamieszczone przez bertrand236
bertrand236
I jeszcze troszkę ode mnie :)
Pozdrawiam
Bartek
Czterech panów B.
Kilka fotek z ostatniego wypadu w Bieszczady (09.06-11.06) - trochę dla treningu i sprawdzenia kondycji przed Łukiem ukraińskich Karpat, trochę dla wspomnień...
.....no to ja też podsyłam coś aktualnego z wiadomych miejsc....a wiadomych bo podpisane..
http://www.wrota-bieszczadow.pl/galeria/żubr - tam można powędrować...
PiotrekF.Dziekuje Ci za te zdjecia pokrzepiles mnie troche bo nie moge byc teraz u nas w Bieszczadzie wiec chociaz sie troche podielektuje pieknem naszych rzek.Tego mi brakuje,a poza tym mam dola po przegranej ze szkopami,co mozna powiedziec piekny mecz i ewidentny brak szczescia.Wszystkich serdecznie pozdrawiam.
Żubrze, nie wiem jak Ci się to udało, ale na Twoje fotki wybitnie nie działa moje Green out of order (R...B na moim monitorze). Uchwyciłeś coś, co nawet przy wybrakowanych kolorach jest w pełni kolorowe.
pozdrawiam
malo :wink:
Aktualnie 5 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 5 gości)