Cd...
Cd...
W poście #771 pierwsze zdjęcie przedstawia oczywiście Przeł. Wyżną. Za pomyłkę przepraszam.
bardzo, bardzo zachęcające!
idą Święta a z nimi kilka dni odsapnięciatylko mój promo marzy, że będziemy nad mgr ślęczeli, może i będziemy.. myśleć o nich czasem.. 6 dni na górki jest, 6 dni.. yupppi!
tak sie stęskniłam.. latem wyprawa rowerowa z finałem w Bieszczadzie, sił już nie było (ani czasu) na pod-górę chodzenie.. z resztą - ludzie byli, a teraz tylko góry i śnieg! mmmmmmmm
do zobaczenia!![]()
życie jest tym, czym uczynią je twoje myśli..
gg 5450026
Też i mnie smaku Wojtek narobiłeś tymi zdjęciami, odliczam już dni....
Witam oto kilka fotek z dzisiejszego dnia wycieczka udana choć widoczność bywała lepsza jednak jeszcze się doczekam trzeba tylko cierpliwości. Pozdrawiam wszystkich.
Piękna zima!
Pozdrawiam
Przemek
OOOOOOO WOW!!!!
Zazdroszcze
"Pędząc tak ciągle do przodu pamiętajmy: Ziemia jest okrągła"
Piekne zdjecia Forest. Na poczatku 2008 roku planuje po raz pierwszy w zimie odwiedzic Bieszczady a te zdjecia uswiadamiaja mi coraz bardziej, ze naprawde bedzie warto! Oj bedzie!!
ale super zdjęcia! tez zazdroszczę...
"... nie szukaj tego lasu, w którym mógłbyś sie schować... "
Witam dorzucam kilka nowych fotek właśnie teraz panuje inwersja widoczność extra.Jest coraz zimniej w niższych partiach gór dzisiaj było -19 natomiast wysoko w górach -2 -5 i to sprzyja takiej widoczności.Pozdrawia Was Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki