Pełne słońca pozdrowienia z Bukowego Berda od Bertranda.
ps. ja tu pośredniczę , fotka(nie najlepszej jakości) ale za to z przed 10 minut, przysłana do mnie na telefon z prośbą o umieszczenie wraz z pozdrowieniami w tem. "najaktualniejsze zdjęcia"
Pełne słońca pozdrowienia z Bukowego Berda od Bertranda.
ps. ja tu pośredniczę , fotka(nie najlepszej jakości) ale za to z przed 10 minut, przysłana do mnie na telefon z prośbą o umieszczenie wraz z pozdrowieniami w tem. "najaktualniejsze zdjęcia"
Ostatnio edytowane przez joorg ; 27-12-2007 o 14:50
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Rewelka!!!
Pozdrawiam
"Pędząc tak ciągle do przodu pamiętajmy: Ziemia jest okrągła"
a pierworodnemu już takiej nie wysłał!!! brzydko brzydko!!
Mi za to wysłał inne takie...
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
niezłe, niezłe.
nie masz powodu do zazdrości. :)
"Pędząc tak ciągle do przodu pamiętajmy: Ziemia jest okrągła"
A my nowoczesne kobiety zamiast na świętach w niedziele lepić pierogi poszłyśmy do Chatki. Załączam parę zdjęć![]()
"Dlaczego są takie piękne Dlaczego tak złe dla ludzi Dlaczego moje Bieszczady Tak kocham i nienawidzę" KSU
a ja siedzę w domu i bardzo Ci zazdroszczę, bardzo, bardzo.Też bym chciała zobaczyć Bieszczady zimą !!!!!!!!!
![]()
Dzięki elaslob za odrobinę raju.
jak wam zazdroszcze :(
też kiedyś wyrwę sie z Kraka na Święta w Biesy![]()
"... Dlaczego sa takie piękne, dlaczego tak złe dla ludzi, dlaczego moje Bieszczady , tak KOCHAM i nienawidze..." KSU
Kilka fotek z 29 grudnia.
http://foto.gecco.com.pl/Bieszczady20071229/
Pozdrawiam,
ebik
-----------------------------------------------------
Góry moje łaskawe ... dajcie mi święty spokój kiedyś ...
-----------------------------------------------------
Cięg dalszy ... Bertrandowych Pozdrowień ,jak On to mawia,ps. ja tu pośredniczę , fotka przysłana do mnie na telefon z prośbą o umieszczenie wraz z pozdrowieniami w tem. "najaktualniejsze fotki"z "Bieszczadu"
Solinka skuta lodem, z dzisiejszego popołudnia.
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)