Dramatycznie piękne są Twoje zdjęcia @meg, szacunek.
Dramatycznie piękne są Twoje zdjęcia @meg, szacunek.
no cóż......jak zwykle po powrocie garstka fotek ode mnie. Jeśli ktoś ma ochotę popatrzeć to zapraszam: https://picasaweb.google.com/1061039...Bieszczady2012
Meg - wspaniałe!
Jimi - aż poczułam ten leniwy klimat :). Jeszcze miesiąc, jeszcze miesiąc!!!!
piękne foto Mamciu...az tęskno żem teraz w mieście. Gdzie zrobione?
Pozdrawiam
mi też tęskno żem już w mieście :( dzięki Mamciu za piękne foto, przynajmniej on jest fotogeniczny. jednak zostałam jeszcze dzień w Smolniku a namiocik został wystawiony na pierwszą próbę:) burza z prawdziwego zdarzenia, ulewa, grzmoty, pioruny, błyskało się całe niebo -od jednego walnięcia pioruna zostały pozbawione prądu wsie: Mików, Smolnik i Łupków :) łuna światła unosiła się jedynie znad powszechnie znanego pensjonatu w Łupkowie. a taki mieliśmy romantyczny wieczór -pogasiliśmy światła w schronisku i w ciemnościach kuchni słuchaliśmy magicznej, nastrojowej muzyki podczas wspomnianej burzy -wieczór niezapomniany:) ale co by dobrego nie było za wiele (a może dodało jeszcze więcej emocji), po długiej nastrojowej chwili odcięto nas od muzyki (jak i okoliczne wsie). a ja w celu podtrzymania opinii jaką dostałam tego dnia, czyli tej co niczego się nie boi :D, podreptałam na łąkę do swojego domku - ściany były wilgotne, wzdłuż jednej krawędzi zebrała się woda ale to przez to, że przez silny deszcz tropik przyległ do namiotu, więc naciągnęłam śledzie i problem znikł. burza i grzmoty w namiocie -wrażenia niezapomniane.
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
![]()
![]()
![]()
![]()
kilka aktualnych z niedzieli
Dobre foty, czekam na jesienne :) Szczerze mówiąc te moje (do obejrzenia na wcześniejszych stronach) są średnio udane, bo i pierwszy raz takim sprzętem robiłem zdjęcia w górach, nie bardzo go jeszcze "poznałem".
E: Ciągle piszę na blogu relację ze swojego wyjazdu w Biesy, dzień po dniu (byłem pod koniec lipca). Podzielę się fragmentami i wrzucę link jak będzie już dostępna :)
Ostatnio edytowane przez mpap ; 07-09-2012 o 15:42
Aktualnie 4 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (1 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)
Zakładki