Celownik w aparacie-wyczyszczony,obiektyw-także,baterie-naładowane.....a więc-do dzieła :)))))))))))))))))))))))
Celownik w aparacie-wyczyszczony,obiektyw-także,baterie-naładowane.....a więc-do dzieła :)))))))))))))))))))))))
W Beskidzie Małym oraz Żywieckim-także jesiennie,tylko wiatr o sile halnego....
Jest już bardzo kolorowo, na Jaśle widoki onieśmielają. Ale i w niższych partiach rdzawo też jest, zdjęcia pewnie wrzucimy wkrótce.
magda :)
Basia -nawet nie żartuj z tymi opadami -jutro po południu wyjeżdżam w Bieszczady.Pogoda(ładna) od poniedziałku ma być
Pomału, pomału.. nie tak szybko.Po ostatnich opadach i dzisiejszym wietrze ,który strącił suche żółtawe liście, "kolorki się cofnęły".Trochę wilgoci spowodowało nawrót zieleni , tak intensywnej niczym w maju.Tydzień temu było bardziej "kolorowo" niż dzisiaj.Zdjęcia z dzisiaj.
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
I jedno moje. P.S. Janusz szkoda, ze się nie odezwałeś....
bertrand236
Hmm, w odpowiedzi moje zdjecia - rozwniez z dzisiaj (Carynska) Mysle, ze nie jest tak zle Warto bylo wybrac sie na szlak, tymbardziej ze pogoda byla świetna (ale wiatr na grzbiecie niesamowity)
PA066091.JPG PA066194.JPG PA066327.JPG PA066252.JPG PA066183.JPG PA066100.JPG
Eeeee-nie jest źle.....
Nie jest to pełnia kolorków,ale.....
Fakt , mogłem zadzwonić, z tego co "wyśledziłem", opuszczaliście dzisiaj Rajskie.Patrzyłem w lewą stronę jadąc przez Rajskie, czy z któregoś ośrodka nie wychodzisz:) ale nic.Dzisiaj przeszliśmy z Rajskiego przez Tworylne ,Tworylczyk,Krywe i Hulskie do Zatwarnicy, pięknie było i tak "wiosennie" >Pozdrawiam serdecznie
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki