P.S. Iras - Dzieki za zenita Nareszcie panuję nad tym co na zdjęciach...
P.S. Iras - Dzieki za zenita Nareszcie panuję nad tym co na zdjęciach...
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Zachodzik w Osławicy pod Komańczą
Ostatnio edytowane przez Piotr ; 25-12-2007 o 18:10
To i ja się dorzucę.
Tym razem zdjęcie pajęczynki zrobione kilka dni temu w Bieszczadach.
Miejsce: Dolina Łopienki. Czas 5 rano. Aparat - Minolta 300si Film - Fuji Sensia 100.
Lech
Tym razem bieszczadzkie kwiaty z okolic Halicza .
Pozdrawiam
naive
po obejrzeniu z samego ranka takich fotek to ja sie czuje jakbym tez tam byla.... od razu mi lepiej
Pozdrawiam i prosze o jeszcze
K. vel D.
Bieszczady to są coraz bardziej "damskie" góry. Wczoraj od Wołosatego przez Przełęcz Bukowską Halicz do przełęczy pod Krzemieniem spotkałem 11 pań i tylko trzech panów. Potem rachunki pomieszały mi dwie szkolne wycieczki, które zeszły od Tarnicy. Ja rozumie że młodzież bywa hałaśliwa, ale czy aż tak ? Przecież mają swoich opiekunów i pewnie przewodnika, którzy powinni ich uczyć że w parku narodowym nie wszystko wypada.
Odkryłem też nowość - na Halicz prowadziły ślady kopyt końskich, czyżby tam miał być szlak dla poruszających się na hucułach z parku ?
I kolejne fotki.
Pozdrawiam
naive
...mucha znikła
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
zgadza sie... najlepiej do taniego brukowca, bo inny moze sie zastanawiacZamieszczone przez Jabol
Nie wiem co to jest "tani brukowiec" , widocznie czytamy inne gazety. To forum takim nie jest, nie wydaje mi sie bym ja dążył do zrobienia go takim.Zamieszczone przez KAHA
Pozdrawiam
naive
ty nie bierz tak do siebie wszytskiego co piszę....Zamieszczone przez naive
Twoje zdjecia sa na serio swietne i... tak mi sie teskni w bieski.... musze byc twarda i wytrzymac.... juz nie dlugo....
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki