Anyczka była inwersja i widac było Tatry z Gerlachem. Kumpel tak mi opowiadał o tym. Są na połoninie. Mówi grupie o inewrsji. Zaczyna panoramę i w pewnym momencie wymyka mu się: Prosze Panstwa o k... niemożliwe. Pzepraszam Państwa widać Tatry.
Anyczka była inwersja i widac było Tatry z Gerlachem. Kumpel tak mi opowiadał o tym. Są na połoninie. Mówi grupie o inewrsji. Zaczyna panoramę i w pewnym momencie wymyka mu się: Prosze Panstwa o k... niemożliwe. Pzepraszam Państwa widać Tatry.
lucyna-jak sie wpatrzysz w fotki anyczki to wlasnie to zauwazysz
Pozdrawiam i zycze milego wekendu do uslyszenia po niedzieli
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
Problem, jestem krótkowidzem. Muszę przyznać Anyczka odwaliła kawał dobrej roboty. gratuluję. Nawzajem.
...ja tyż...Zamieszczone przez lucyna
![]()
![]()
, dobrze że isnieje zoom
![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
a co to zoom? Coś takiego jak lornetka?
Zapomniała ja dodaćZamieszczone przez lucyna
...zoom w aparacie...Pozdrawiam serdecznie Lucynka
, swoja drogą szkoda, ze musiałam już schodzić....
![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
8 października także widziałem z Wetlińskiej ponad Jasłem Tatry. Co prawda bez lornetkę i mgliście ale jednak! Spełniło się jedno z moich bieszczadzkich marzeń.
Seba
A tak Taterki wyskoczyły 7 października :D - długi obiektyw oczywiście został na dole w samochodzie dlatego tutaj tylko wycinek z szerokiego kadru.
Kilka fotek z zeszłego tygodnia...
Pozdrawiam
Bastek
I następne:
Pozdrawiam
Bastek
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)