Wiedziałem, że to Anyczka :D o nas pamieta, jak tylko dostałem emalię, że jest jakaś wiadomość o nowych zdjęciach. Dziekuję i pozdrawiam
Wiedziałem, że to Anyczka :D o nas pamieta, jak tylko dostałem emalię, że jest jakaś wiadomość o nowych zdjęciach. Dziekuję i pozdrawiam
bertrand236
a tak na marginesie to ile bylo stopni w Sanoku tego wekendu??
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
A proszę. Oto odpowiedź: http://www.bieszczady.pl/?n=pogoda_p...dach&catID=217
Pozdrawiam
bertrand236
to prognoza... a jak bylo? ale dzieki za szybka odpowiedz
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
o prawda nie w Sanoku, ale zawsze...
"Jednak prawdziwy mróz naszedł w nocy z 22. na 23. stycznia rozpoczynając nowy tydzień temperaturami, które jednak nikogo w regionie nie zaskoczyły. W północnych częściach regionu było ok. -27°C mrozu, bardziej na południe w okolicach Pszczelin i Terki odnotowano -32°C, a w Stuposianach… -33°C.
Okolice Pszczelin, Stuposian oraz Suchych Rzek są określane „bieszczadzkim biegunem zimna”. To tam w ostatniej dekadzie odnotowano najniższe temperatury w Polsce: zimą 2003 roku ponad 37-stopniowy mróz, a w połowie lat 80-tych i w 1998 r. mieszkańcy Suchych Rzek odnotowali na przydomowym termometrze temperaturę, która tym razem robiła już wrażenie – ok. -42°C. Odczyt ten jednak z powodu braku stacji meteo w tej miejscowości nie został uznany za miarodajny. "
Pozdrowienia z ciepłego bieguna Polski:) U nas dośc ciepło.. -19:)
życie jest tym, czym uczynią je twoje myśli..
gg 5450026
Eeee...niewiele. Wczoraj (22.01) wieczorem ok.-22 a dziś rano tylko -25Zamieszczone przez KAHA
![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
tak dla kontrastu, mróż czy śnieg? 14 luty 2005 -droga Rymanów -- Bukowsko zaspa ok 3 m :D
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
i jeszcze jedno z innego ujęcia
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
5 luty 2006r. okolice Stężnicy i Radziejowej.....nie wiem jak to jest, ale zawsze udaje mi się natrafić na słoneczko![]()
![]()
![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Dobrzy ludzie tak mają. I niech tak Ci zostanie :DZamieszczone przez Anyczka20
pozdrawiam
bertrand236
Aktualnie 6 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 6 gości)