To w takim razie zapodamkolejne zdjęcia z raju. Te zostały zrobione dzisiaj (Rawki).
To w takim razie zapodamkolejne zdjęcia z raju. Te zostały zrobione dzisiaj (Rawki).
"Dlaczego są takie piękne Dlaczego tak złe dla ludzi Dlaczego moje Bieszczady Tak kocham i nienawidzę" KSU
Raj, prawdziwy. A ja będę tam dopiero w maju. Buuuu.
Długi
Rewelacja
"Pędząc tak ciągle do przodu pamiętajmy: Ziemia jest okrągła"
Ta pierwsza fotka to jak...wniebowstąpienie!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Parę zdjęć z grudniowych spacerów:
http://picasaweb.google.com/vm2301/Bieszczady200712
Pozdrawiam:)
Bardzo ciekawe fotki. Szczególnie te dokumentujące remont cerkwi w Baligrodzie. Dokłanie obejrzałam to zdjęcie z upadkiem konia. Na pierwszym planie stoi spokojnie Gniada. Za nią leży Bajka-młoda kobyła, straszliwy obibok, rozstrzepaniec ciągle potykający się, nie ma jeszcze doświadczenia w chodzeniu w zaprzęgu. O razu pomyślałam o niej, gdy przeczytałam Twoją wiadomość. Nie widać aby Ganiada bała się o swoją siostrę. Razem chodzą w zaprzęgu, obok siebie stoją w stajni więc nie wierzę aby ona obojętnie patrzyła się gdyby Bajce działa się krzywda.
PS.
Zjęcia Eli są śliczne. Dzięki za chwilę radości i proszę o jeszcze.
elaslob - pikne zdjęcia, prawdziwy Raj !
Pozdrawiam
Przemek
Moi drodzy nie pozostaje nic innego jak spakować plecaki, aparat i w Biesy
A najlepiej wtedy jak znowu zacznie mrozić
"Dlaczego są takie piękne Dlaczego tak złe dla ludzi Dlaczego moje Bieszczady Tak kocham i nienawidzę" KSU
Mnie także zafascynowały te chmury w zimowej scenerii.
JarekBartek
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 6 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 6 gości)