No pieknie...nareszcie ta breja odpuszcza...trza się pakować:)
No pieknie...nareszcie ta breja odpuszcza...trza się pakować:)
Śliczne!!
a co to to czerwone?
A napisał, że czarka szkarłatna![]()
aaa no napisał rzeczywiście napisał ale dla mnie - niemerytorycznej "czarka szkarłatna" = "a co to to czerwone"ale już sobie poszukałam i wiem, że to grzyb
Zimowo -wiosenny ...(tak..chyba ,już tak) niedzielny "wypad" na Tarnicę dnia 15 marca 2009
ps.1 Ta Ostra mnie prześladuje i nie odpuści mi póki tam nie bedę.![]()
fot.3 i 4
ps.2 pozdrawiamy Ludzi z PTTK z Rzeszowa , którzy szli z Wołosatego przez Tarnicę do Mucznego.
ps.3 Henek, robiłem zdjęcia na południe 20 km od Tarnicy, żeby Cie tam uchwycićna A'iwanie - Kraszyn
Ostatnio edytowane przez joorg ; 16-03-2009 o 00:08
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Była na Tarnicy grupa przewodników z Rzeszowa my wuchodzili do krzyża a oni (wy) schodzili i bardzo możliwe żesmy sie mineli. Szkoda że ni ma jakiegoś znaku rozpoznawczego uczestników forum. Pozdrawiam Robert.
Moje są góry, górki i góreczki:)
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Joorg napisał
Tak, tak dziękips.3 Henek, robiłem zdjęcia na południe 20 km od Tarnicy, żeby Cie tam uchwycić na A'iwanie - Kraszyn
a widziałeś jak Ci machałem na pozdrowienie ?
Aktualnie 5 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 5 gości)
Zakładki