Ja wiem, że Ty wiesz. Ale używasz takich dziwnych słów jak: mapa toponomastyczna,
zjawisko synantropizacji![]()
![]()
![]()
albo za przeproszeniem beisbol![]()
I to wszystko z okazji tete a tete![]()
Chyba powinienem przestać
Długi
Ja wiem, że Ty wiesz. Ale używasz takich dziwnych słów jak: mapa toponomastyczna,
zjawisko synantropizacji![]()
![]()
![]()
albo za przeproszeniem beisbol![]()
I to wszystko z okazji tete a tete![]()
Chyba powinienem przestać
Długi
Ale nigdy nie używam słów, których znaczenia nie rozumiem :D :D :D :D
nie powinieneś przestawać :D :D :D .
pozdrawiam![]()
A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))
www.odkryjbieszczady.pl
a "mapa toponomastyczna" nie było z okazji tete a tete![]()
![]()
![]()
A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))
www.odkryjbieszczady.pl
o przepraszam "beisbol" to ja napisałem. Zosia na pewno się brzydzi pisać takie brzydkie wyrazyZamieszczone przez długi
ups - jednak sie nie brzydzi, a to niegrzeczna dziewczynka :D
:D :D :D szkoda tylko, że najmniej w tym wątku wypowiada sie Michał :D :D :D
ostatecznie to on szuka miłego towarzystwa a nie wy![]()
Michał - ja jestem bardzo grzeczna :D
www.odkryjbieszczady.pl
Ja myślałem, że na privie już dawno się dogadaliście, a my tylko tak sobie gadamy, co by klawiatura nie zardzewiała
Długi
Ależ skąd ! ! !
nie dogadalismy się ani odrobinke ! ! !
I na dodatek ten Michałek tak mnie podkręcił, ze chyba sama założe wątek pt. "Pan Tadeusz potrzebny na długi weekend " :) :) :)
No jakoś nam to dogadywanie sie całkiem nie idzie :(
pozdrawiam :)
www.odkryjbieszczady.pl
Hm...Zosiu podałem Ci moje gg i maila i cisza :P Mam nadzieję, że w końcu wyjadę w te Biesy z kimś albo sam...A dogadać się zawsze można...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)