Termin 26.05-29.05 osoba towarzysząca potrzebna...gg4304538.
Termin 26.05-29.05 osoba towarzysząca potrzebna...gg4304538.
Ja!!!!!!!
Ale jest jedno "ale".
okropnie boje sie niedzwiadków, a wsród nich podobno zaczyna występować zjawisko
synantropizacji. :D :D Wiec jak znasz jakieś konkretne sposoby antymisiowe, to czemu nie?![]()
PS. Wilka też się boje
A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))
www.odkryjbieszczady.pl
ja też się bojęZamieszczone przez Zosia samosia
Ale na to jest sposób: wystarczy nie siadać na zimnych kamieniach
![]()
![]()
![]()
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Jabol, ale mi chodziło o wilki takie kosmate, co mają cztery łapki.
:D :D :D :D
A na takie stworzonka to nie wiem czy ten sposób wystarczy.
A jakiś sposób, równie prosty na niedzwiadki???![]()
A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))
www.odkryjbieszczady.pl
A propos niedzwiadków to przypomniała mi sie stara harcerska zagadka:
Wiecie jak wyglada latryna polowa typu bieszczadzkiego?
Składa sie z dwóch kijków, jeden sie wbija do ziemi, żeby sie podpierac podszas sr..., a drugim odgania niedźwiedzie!
Zosia Samosia, więc jeśli tak, to proszę o kontakt gg4304538 lub michalek1021@tlen.pl. Pozdrawiam.
No to sprawdzimy podane sposoby, i na wilka i ten genialnie prosty na niedzwiedzia :D . Tylko czy to aby na pewno bedzie działać? Wiemy tez w jakie mapy sie zaopatrzyć![]()
Mam nadzieję ze byle szelest w krzakach Cie nie przestraszy :D
Ano - zobaczymy, zobaczymy![]()
www.odkryjbieszczady.pl
nie powiedziałem ż niedźwiedzie bieszczadzkie się wycwaniły i trzeba mieć jeszcze "beisbola", gaz itp.
W Bieszczadach występuje u lisa, wilka, żbika. Nie występuje u niedźwiedzia, rysia, jelenia (na razie).Zamieszczone przez Zosia samosia
W Tatrach u jeleni i niedźwiedzi tak.
Oczywiście niedźwiedzica z Otrytu... no ale to osobny wątek![]()
Długi
Ach no Długi !![]()
Ja wiem,bo http://www.kylos.pl/~bieszcza/index/aktualnosci.htm#
Ale ja tak tylko. Muszę przecież sprawdzić z kim mam sie wybrać w dzikie i niedostępne bieszczadzkie puszcze , w bezkresne przestrzenie itd.
![]()
Zresztą i tak mam już metody na "normalne" niedżwiedzie. Kijki, gaz, beisbola, itd.
No chyba, że miśka na Otrycie... no ale to osobny wątek
:D.
Ale i na nią znajdą sie metody :D
www.odkryjbieszczady.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki