Cytat Zamieszczone przez mapiot Zobacz posta
ale właśnie mapa ta została wydana w sierpniu, chyba że nie zrozumieliści się z Piotrem. Zapewne chodzi Ci o całe Bieszczady Ruthenusa (1;60 000) a Piotr miał na myśli "Bieszczady Wysokie. Bieszczadzki Park Narodowy"(1:40 000).
Czy GPS często Ci się przydawał i na marginesie jeszcze - ile kosztowało to urządzonko?

Pozdrawiam
Rzeczywiście mialem na myśli mapę "Bieszczady dla wytrawnego turysty". A GPS przydaje się zwłaszcza gdy wedruje się poza szlakami / ostatnio troche próbuję/, pozwala szybciej trafic we wcześniej wybrane miejsce. No i można bawić sie w odszukiwanie skrzynek geocache. Ja mam od roku eTrex Vista CX , obecnie takie coś kosztuje 1400 - 1500 zl, mapy turystyczne do tego robią pasjonaci, Bieszczady najlepiej "rozpracowuje" GPS Maniak
http://gpsmaniak.com/

Na tej stronie znajdziesz prawie wszystko o sprzęcie, mapach / także mapy/ i sposobach korzystania z tego. Ja np. w najblizszych dniach zaplanowałem odwiedzić pewne miejsca w rejonie Mucznego i Dwernika poza szlakami. Narysowalem sobie trasy dojściowe, wysłałem do odbiornika a gdy bedę na miejscu będę tylko sprawdzał czy nie zbaczam z tej trasy.