Najserdeczniejsze
Wesołe
Życzenia
dla Karoliny
by na nowej drodze życia jako przewodnik
wyprowadziła nas biednych turystów na manowce
Długi![]()
Najserdeczniejsze
Wesołe
Życzenia
dla Karoliny
by na nowej drodze życia jako przewodnik
wyprowadziła nas biednych turystów na manowce
Długi![]()
Przyłanczam się. Gratuluje i witam w gronie przewodników wszyskie Świerzynki.
Każdy żywy człowiek jest doskonałym przewodnikiem![]()
ale Ty masz już na to papier Karolino :) i blachę - czyli miedziany przewodnik ściągający wyładowania elektryczne w górach :)
jeszcze raz gratuluje.
Gratulacje naleza sie nie tylko Karolince, ale rowniez Anyczce. Wszytkiego naj, naj, najlepszejszego :)
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Gratulowałem tylko Karolinie, bo tylko ją znam z imienia i nazwiska.
Spóźniony dołączam się do gratulacji dla Anyczki.
Słonecznych szlaków
Długi
Zamieszczone przez Marcin
![]()
popieram..blacha jest po to żeby pioruny w nią strzelały
![]()
Dziękuję bardzo za gratulacje, ale jeszcze dużo mi brakuje, bardzo dużo żeby móc o sobie powiedzieć że jestem przewodnikiem :D ...teraz to się dopiero zacznie egzamin. Życzę wszystkim byłym kursantom, właśnie teraz powodzenia i wytrwałości w dążeniu do doskonałości i ciągłego szkolenia się..oraz po prostu zdrowego rozsądku. Pozdrawiam cieplutko
![]()
![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Przyłączam sie do gratulacji dla obu Pań i pozdrawiam Przewodniczkę po Bieszczadach i Miłośniczkę Beskidu Niskiego/a może też przewodniczkę po nim?/
bertrand236
Zamieszczone przez bertrand236
![]()
też
A propos, kiedy umawiamy się na wspólne wędrowanie po BN?? Daj jakiś kontak na priv to byśmy się umówili![]()
Pozdrawiam:)
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Będę w Bieszczadzie od przyszłego czwartku do następnej soboty. Na BN nie zaplanowałem ani chwili. Ale w sierpniu planuję 3 tygodnie w Bieszczadzie to coś wykroję na BN
Pozdrawiam
bertrand236
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki