Cytat Zamieszczone przez WueM
Turyści coraz częściej szukają miejsc nie "skażonych cywilizacją". Coraz częściej szukają miejsc bez telefonów, miękkich łóżek i równych dróg. Niby dlaczego im tego nie dać i jeszcze dobrze zarobić?
Właśnie przygotowuję kampanię reklamową. Interesuje mnie wykorzystanie mozliwości stworzonych przez taniego przewożnika. Poszukuje rynku docelowego do którego stworzona byłaby owa kampania promocyjna Podkarpacia, w tym Bieszczadów. Wierz mi, to nie jest proste. Dobra rada ale bardzo ogólnikowa. Jak to zrobić aby ten hipotetczny turysta tu przyjechał. Właśnie przyglądam wyniki ankiety przeprowadzonej na rynku niemieckim. Ich interesuje turystyka aktywna, przyrodnicza i uzdrowiska. Wczoraj przygotowywałam pakiet przeznaczony na rynek francuskojęzyczny. Wierz mi na słowo nikt nie chciał ode mnie abym znalazła im siermiężne warunki. Pięlnie połozony ośrodek nad Jeziorem Solińskim, kameralny i komfortowy czyli Unitra. Drugi to równie pięknie położony, jeszcze bardziej konfortowy Arłamów. Trzeci to Hotel Górski w Ustrzykach Górnych. Nie musze chyba mówić, że pięknie położony i wygodny.