Ponieważ jestem wielkim fanem baru Smak w Sanoku, proszę o informację: o której rano w sobotę otwiera on swoje podwoje, bo nie wiem jak mam organizować sobie te drobne 800 km jazdy![]()
Długi
Ponieważ jestem wielkim fanem baru Smak w Sanoku, proszę o informację: o której rano w sobotę otwiera on swoje podwoje, bo nie wiem jak mam organizować sobie te drobne 800 km jazdy![]()
Długi
Witaj Długi Wielki fanie baru "Smak" w Sanoku (mam nadzieję, że nie tylko baru "Smak")
Więc bar ten otwiera swoje podwoje codziennie o godzinie 9.00 (w soboty oczywiscie też :D .)
W dni powszednie czynny jest do godziny 17-tej, a w soboty do godz 15-tej.
No to teraz nie spraw mu zawodu, pani Frania już pierogi dla Ciebie gotuje, abyś mógł zostać godnie przyjęty w najpiękniejszym bez wątpienia mieście Podkarpacia
A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))
www.odkryjbieszczady.pl
Nic dodać, nic ująćZamieszczone przez Zosia samosia
![]()
![]()
![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Wieści nieco spóźnione, jadąc na KIMB ominąłem Bar jadąc przez Morochów.
Dopiero po KIMBie, pojechaliśmy do Skansenu. Tym razem nie wzieliśmy przewodnika, chcąc własnym rytmem wszystko obejrzeć. I tak nam dobrze szło, że przeleciało nie miem kiedy 5 godzin. Do Bary wpadliśmy tuż przed zamknięciem i niestety, niestety pierogów już nie było. To co było też było smaczne, no ale to nie były pierogi. Odbiłem sobie w Siekierezadzie. Pierogi nie tak dobre jak w Barze smak, ale na pewno lepsze niż w wielu innych miejscach. Tym bardziej, że na deser okraszone dyskusją z Rysiem o poezji, miłości, ....
Kto zna Rysia wie, jak miło z Nim pogadać, przeplatając cytatami z któregoś tomiku.
Daleki jestem od ochania i wzdychania naj, naj, naj. Niewątpliwie Sanok ma swój miły charakter, klimat, który sprawia, że każdy mój wypad w Bieszczady wiąże się z Sanokiem. A to muzeum (ikony, Beksiński), a to skansen, Bar Smak !!!!, Szwejk. Pewne rzeczy się nie zmieniają, a te zmiany, które zauważyłem są zmianami na lepsze.Zamieszczone przez Zosia samosia
Sanok i Lesko są mi zawsze po drodze.
Lesko, bo ciastka u Szelca, bo galeria w Synagodze i jeszcze kilka miejsc.
Pozdrawiam
Długi
Chętnie się dowiem, gdzie konkretnie /adres/ dają takie pierogi?Zamieszczone przez długi
pozdrawiam
bertrand236
Bar "Smak" ul. Mickiewicza 4; Sanok; tel. (013) 46-348-21Zamieszczone przez bertrand236
![]()
![]()
Smacznego życzę![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki