Zamieszczone przez Jagna
![]()
![]()
ja byłam , a gdzie Cię poniosło słońce
:P
miałas się pojawić :P :P :P :P :P :P
Zamieszczone przez Jagna
![]()
![]()
ja byłam , a gdzie Cię poniosło słońce
:P
miałas się pojawić :P :P :P :P :P :P
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
Co jest, płytki z KIMBU doszły tylko do 3 ludziów
Pozdrawiam.
Do mnie tez doszła, tylko połamana............
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
nasza kochana poczta.... ehhhhZamieszczone przez kobieta_bieszczadzka
Tomku do mnie też doszła bez problemu - teraz jest w obiegu :D
Duch_
Moje są góry, górki i góreczki:)
Duszku do mnie też doszła cała............tylko jak ja otworzyć?Zamieszczone przez rob_m6
Moze ja jestem trochę zacofana, ale żeby aż tak :(
Olka _Olka, nie przejmuj się, dzisiaj wysyłam Ci w formacie DVD. Jeśli ona też nie ruszy no to faktycznie może Cię twój sprzęt audiowizualny nie lubi.
KB, tobie też wysyłam ale zastanawiam się czy nie dociąć blachy stalowej która zabezpieczyła by przesyłkę przed twoim listonoszem.![]()
Pozdrawiam.
Jeszcze jedno, uprzedzam że płytki w formacie SVCD są ciężko kopiowalne.![]()
Nie wiem czy blacha będzie wystarczajaca ...![]()
........... A teraz słóńce powiedź jak to otworzyć....
![]()
..........
kobiita
Najlepiej wyjąć z koperty (koniecznie) i wsadzić do DVD, ewentualnie do komputera z zainstalowanym oprogramowaniem do odtwarzania DVD, np PowerDVD. Pozdrawiam.Zamieszczone przez kobieta_bieszczadzka
Ło i tyle..... :D :P a ja myslałam, że to bardzo skomplikowane będzie.... takie napewno nie dla pojęcia dla kobiet :P![]()
..... czekam z niecierpliwością.... A jak ja moge przesłać zdjęcia dla Ciebie... jakiś namiar.... kontakt..... jesli nadal chcesz ....
![]()
....
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki