Tym - zrozumiałym dla wszystkich kimbowiczów, którzy wytrwali do końca tematem otwieram kimbowe (KIMB nr 4) reminiscencje!
Damy radę!
Tym - zrozumiałym dla wszystkich kimbowiczów, którzy wytrwali do końca tematem otwieram kimbowe (KIMB nr 4) reminiscencje!
Damy radę!
brak słów
Do B
1. Jak przejechałeś te patrole SG?
2. Zdjęcie avatara małe, ale ten człek zarośnięty to TY? Hy, hy.
inne:
2. Kto zapierniczył plakat??
3. Kiedy KIMB V??
4. Dlaczego boli mnie głowa?
5. Co się dzieje, że tyle "zBiesionych" tam grasowało? Ukłony dla D i B
6. CO TO ZA EGZEMPLARZE?
7. Na liscie obecności podpisało się 33 osoby, ale chyba było więcej? KTO SIĘ NIE UJAWNIŁ?
8. Czekam na foty od Toma i Xiro oraz Irasa.
9. Foty na forum... ostrożnie
10. aaaaaaaaaa co to ja miałam....
Dziękuję wszystkim, było jak zwykle inaczej od I, II, III ale oczywiście in +, kto nie był niech żałuje.
asiczka:mrgreen:
okaz pod ochroną
normalnie - 140/h, DAMY RADĘ!!!! :DZamieszczone przez asiczka
jasne, ze to ja hahahaZamieszczone przez asiczka
jak to dlaczego? wszyscy wiedzą tylko Ty nie wiesz? głowa Cię boli bo nie było w co owinąćflaszki :DZamieszczone przez asiczka
Damy radę!
bój się bój ! :DZamieszczone przez asiczka
Damy rade damy rade k.j.m. Oj nastepny dzien i jeszcze joja dzis przyjedzie pozdrowienia z UG
plakat zajeb.....li Olga z Duchem
eche wlasnie ogladalismy filmik
spadam na Kru....ra
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
No i juz w domu.............. (dalismy rade)
.. no jak najszybciej....(damy rade, przeca, no nie??)Zamieszczone przez asiczka
..... damy rade, damy radeZamieszczone przez asiczka
.... i tu tez damy radeZamieszczone przez asiczka
No nieładnie irasku tak kablować na bliźnich :D fuj to brzydko pachnieZamieszczone przez irek
Moje są góry, górki i góreczki:)
Jak na moje oko osób było sporo ponad 40. A ja zapomniałam dopisać na listę mojego Szymka, wszak też na KIMBie był :)))))) Jeśli ktoś ma już jakieś fotki i mógłby je podesłać na maila byłabym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam ciepło. Tarnina
Tarnina
Ja tam nie jestem internetowym miłośnikiem Bieszczadów i w tym ważnym wydarzeniu nie uczestniczyłam, czuje sie na tym forum raczej jak ceperka i w ogóle nie powinnam w tym watku głosu zabierac, ale.....
Bardzo chętnie przeczytałabym choć bardzo krótkie wspomnienie znajomego Zbyszkaj.
No jak tam było? :D
Aha, i gdzie jest obiecana plakietka? Gdzie mam po nią sie zgłosić? Do Opola czy innego pięknego miasta?
A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))
www.odkryjbieszczady.pl
Oto kulka... którą można sobie (duży pech) lub komuś (duża radocha) nabić siniaka
ale.... KTO MA TE FOTKI !?!?!?!?!?
ładna kulka! :D
DAMY RADĘ!!!!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki