Nie doceniasz swojej wiedzy. Właśnie o to chodzilo, to jest na Szerokim Wierchu a opisane w Rewaszu.Zamieszczone przez misiekjakub
Nie doceniasz swojej wiedzy. Właśnie o to chodzilo, to jest na Szerokim Wierchu a opisane w Rewaszu.Zamieszczone przez misiekjakub
Pozdrawiam
naive
No to jednak muszę odszczekać :(
hau.. hauuu! HAU! HAU!!!
Bom myślał, że to jest - jako rzekłem - w Miedzypołoninach, czyli w siodle między Rohem i Osadzkim Wierchem ( a ściślej mówiąc - kawalątko za nim), czyli na Wetlińskiej...
hau.. hauuu! HAU! HAU!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam
mj
Witajcie
Minęło kolejne 24 godziny.
Tak się zastanawiam czy podać Wam rozwiązanie zagadki na talerzu, czy jeszcze podsypać okruszyn do obiecanego piwa.
Jabol - ty już masz browara na szlaku :)))
Otóż tak.... zdjęcie zrobiono sprzed pewnej chatki.
A niech tam! Dodam więcej: "TKACZUK TEMU DOMOWI!"
To powinno bardzo pomóc.
Rzeczywiście to co wygląda na miejsce po ognisku nim jest!
W przygotowaniu kolejny konkurs, tym razem z nagrodami rzeczowymi.
Konkurs fotograficzny.
Otórz poszukujemy najładniejszych zdjęć z doliny Łopienki oraz z samej bazy.
Ze wszystkich nadesłanych zdjęć jury w postaci Zarządu AKT SGGW
wybierze 12.
Każde wybrane zdjęcie to dwa darmowe noclegi w Łopience, oraz egzemplarz kalendarza/plakatu (co z tego zrobimy) z nazwiskiem fotografa.
Co wy na to?????
Lech
No to muszę się tam wybrać bo mam fotki chyba sprzed dziesięciu lat...Pomysł fajnyZamieszczone przez Lech Rybienik
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
W Bieszczadach już niewiele reliktów Tkaczuka pozostało, hihi. Przed chwilą dopiero obejrzałem wszystkie wątki tego postu i jesli mnie pamięć nie myli to miejsce z zagadki Lecha R. to polana zwana przez dawnych mieszkańców Bieszczadów Kudriawa.Zamieszczone przez Lech Rybienik
Noo...Podzielę się z toba browcem od Lecha
![]()
poczekaj - może Lech ufunduje drugiego - ja dołożę szkrzynkę i bedzie fajno :DZamieszczone przez Jabol
i zatargamy to wszystko na chatkę![]()
jestem za!!!!!!! kurde - ja tam byłem z 5 lat temu chyba - nie wiem czy bym trafił :DZamieszczone przez Jabol
Hehehehe
Barszczu no cóż... mamy już więc skrzynkę +dwa jeśliś taki hojny :)
Tylko kto to tam zaniesie???
Aż się zdziwiłem jaka scieżka tam prowadzi....
Lech
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki