Pokaż wyniki od 1 do 10 z 203

Wątek: Koliba - remont

Mieszany widok

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: Koliba - remont

Muszę Cię rozczarować. Nie znam lub nigdy nie wspólpracowałam z właścicielami wymienionych obiektów. Nigdy w żadnym z wymienionych przeze mnie obietów nie spałam. Za to we wszystkich imprezowałam. Łącznie z Kolibą.
    Opieram się na zdaniu Gości lub osób którym te obiekty poleciłam. Z przykrych doświadczeń to Kremenaros. Szukając noclegu w Ustrzykach Górnych wlazłam tam i dostałam od razu alergii. Mój nos mi powiedział, że tam jest grzyb. Nie spałam także w Białym mimo, że prawdę powiedziawszy miał to być nasz nocleg. Przyszłyśmy z Koleżanką przed KIMB aby ulokowć się. Okazało się jednak, że pokój dwuosobowy jest wolny ale nie zostanie nam sprzedany, bo nie zapełniony do końca jest czteroosobowy. Nawet chciałyśmy się zgodzić ale okazało się, że w tym pokoju ulokowani są jacyś obcy faceci.

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    (...) Nie spałam także w Białym mimo, że prawdę powiedziawszy miał to być nasz nocleg. Przyszłyśmy z Koleżanką przed KIMB aby ulokowć się. Okazało się jednak, że pokój dwuosobowy jest wolny ale nie zostanie nam sprzedany, bo nie zapełniony do końca jest czteroosobowy. Nawet chciałyśmy się zgodzić ale okazało się, że w tym pokoju ulokowani są jacyś obcy faceci.
    Aż się wierzyć nie chce ! Przecież to się kwalifikuje do złożenia formalnej skargi ! Do kogo ? To już zależy od usytuowania formalno - organizacyjnego Hoteliku Białego. Poza tym ktoś kiedyś wydał im zgodę na prowadzenie działalności gospodarczej, są w jakiejś ewidencji, etc.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Bieszczadnik Awatar Barnaba
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

Nawet chciałyśmy się zgodzić ale okazało się, że w tym pokoju ulokowani są jacyś obcy faceci.
    Tym bardziej nie powinniście takiej okazji przegapić!
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

Bieszczadnik Awatar Piotr
    Na forum od
    09.2002

Muszę Cię rozczarować.
    Ależ zupełnie mnie nie rozczarowałaś co do meritum sprawy - byłem pewien że tak właśnie jest.
    Jeżeli miałabym wymienić miejsca noclegowe w Bieszczadach, których najbardziej nie lubię, są nieprzyjazne to na pierwszym miejscu znalazłaby się chata socjologa na Otrycie, a na drugim Kremenaros w Ustrzykach Górnych zaś na trzecim Pod tarnicą w Wołosatem i hotelik Biały w Ustrzykach Górnych.
    Nie znam lub nigdy nie wspólpracowałam z właścicielami wymienionych obiektów. Nigdy w żadnym z wymienionych przeze mnie obietów nie spałam. Za to we wszystkich imprezowałam. Łącznie z Kolibą.
    Opieram się na zdaniu Gości lub osób którym te obiekty poleciłam.
    To napisz jeszcze dwa słowa w uzupełnieniu - oczywiście zdaniem gości - czemu nieprzyjazne są Hotelik pod Tarnicą i Chata Socjologa. Wbrew pozorom takie informacje na forum są dla wielu turystów dość istotne.
    ps - nie bronię tych obiektów, chciałbym wiedziec z czystej ciekawości.
    Ostatnio edytowane przez Piotr ; 12-08-2008 o 14:54
    Piotr
    Twoje Bieszczady - przewodnik po regionie
    Komańcza i okolice - serwis turystyczny

Nie spałam także w Białym mimo, że prawdę powiedziawszy miał to być nasz nocleg. Przyszłyśmy z Koleżanką przed KIMB aby ulokowć się. Okazało się jednak, że pokój dwuosobowy jest wolny ale nie zostanie nam sprzedany, bo nie zapełniony do końca jest czteroosobowy.
    Poważnie?

Bieszczadnik Awatar DUCHPRZESZŁOŚCI
    Na forum od
    10.2006
    Rodem z
    z brzozowego gaju na Podlasiu, obecnie piaski mazowieckie

Z przykrych doświadczeń to Kremenaros. Szukając noclegu w Ustrzykach Górnych wlazłam tam i dostałam od razu alergii. Mój nos mi powiedział, że tam jest grzyb. Nie spałam także w Białym mimo, że prawdę powiedziawszy miał to być nasz nocleg. Przyszłyśmy z Koleżanką przed KIMB aby ulokowć się. Okazało się jednak, że pokój dwuosobowy jest wolny ale nie zostanie nam sprzedany, bo nie zapełniony do końca jest czteroosobowy. Nawet chciałyśmy się zgodzić ale okazało się, że w tym pokoju ulokowani są jacyś obcy faceci.
    W Ustrzykach Górnych, zatrzymuję się od kilkunastu lat w Hoteliku Białym i jakoś mnie nie razi to, że ludzi dokwaterowuje się do innych. Tam zwsze tak było i mi to nigdy nie przeszkadzało. Co roku spotykam fajnych ludzi. A po zejściu z gór wyśmienicie smakuje zrobiona przez siebie jajecznica na boczku, wysmażona na tutejszej kuchni. Na dodatek wspólnie ze wspóllokatorami podlana obficie gorzałeczką i okraszona opowiadaniami. A wpółlokatorami bywali nie tylko rodacy, ale też Słowacy, Niemcy, oraz spotkałem Szkota (o dziwo, wcale nie skąpego). Co prawda jakoś nigdy nie dostałem propozycji dokwaterowania do pań. Widać nie zasłużyłem na Taki przywilej jak Lucyna
    Dlatego też uważam, że Ci co nie spędzili nawet jednego noclegu nie powinni źle mówić o tym obiekcie.
    Co do Kremenarosa, to akurat będę zgodny z Lucyną. Jedną noc tam spędziłem i na więcej nie mam ochoty.
    Pozdrawiam
    DUCHPRZESZŁOŚCI

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)