5 października byłe na kolibie budowniczowie kładli dach. Wygląda, że chyba zdążą.
5 października byłe na kolibie budowniczowie kładli dach. Wygląda, że chyba zdążą.
pozdrawiam
Marek
Uch, to może następnym razem juz w Kolibie przekimam? Już zaczynam trasę układać żeby mi po drodze było
CZyli, Bertrandzie, chyba zapowiedź ukończenia budowy na przełomie X i XI nie była na wyrost?:)
Dobrze, że nie powstał domek z wizji, którąśmy wcześniej tak 'pokochali':D
Pozdrawiam,
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Otwarcie - maj 2010
Sława Starym Bogom...
ktoś coś wie więcej na temat obecnego stanu koliby ?? (czy faktycznie zdążą na maj - było by fajowsko gdyby zdązyli na początek maja ) - wiem że teraz za wcześnie pytac (sroga zima i takie tam .... ) ale co za szkodzi spytać :D
Ostatnio edytowane przez Do-misiek ; 28-01-2010 o 12:00 Powód: za duże zdj.
Siłę słonia
Płodność byka
Da Ci tylko...
TURYSTYKA!!!
www.picasaweb.google.com/domikoc
www.picasaweb.google.com/derkaterdreadlock
Masz jeszcze jakieś inne ujęcie ?
Pozdrawiam
Przemek
Poszukam jeszcze na dysku, ale raczej robiłam od tej strony co powyższe. Może Tata ma :)
Siłę słonia
Płodność byka
Da Ci tylko...
TURYSTYKA!!!
www.picasaweb.google.com/domikoc
www.picasaweb.google.com/derkaterdreadlock
już już , a raczej tuż tuż coraz bliżej maj wieć spytam się - czy wiadomo coś na temat koliby ?? (będzie otwarcje w maju ?? ) jakie kolwiek informację są mile widziane :D
Witam, bedąc niejako w pewien sposób blisko "sprawy" "nowej" Koliby, szukając fotek "starej" trafiłem na to forum. Poniżej kilka zdjęć z prawie ukończonego schroniska. Wbrew temu co tu niektórzy prorokowali droga do koliby z żadnej strony nie będzie wyasfaltowana A co do klimatu to pamiętajcie że takowy tworzą przede wszystkim ludzie :)
Otwarcie przewidziane jest na początek lipca ale jeśli już to wierzyłbym w koniec lipca. Do zrobienia wewnątrz jest wykończeniówka a na zewnątrz porządek.
Fotka z końca kwietnia 2010:
Fotki z maja 2010:
Pozdrawiam.
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki