Ech fajna jest ta Koliba.A rok temu tylko fundamenty były.
Ech fajna jest ta Koliba.A rok temu tylko fundamenty były.
Jajo to kiedy można wpaść konkretnie?bo tak się od sylwestra wybieram
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Witam i pozdrawiam Wszystkich - to moj pierwzsy post. Chcialbym sie dowiedziec czy schronisko na Przyslupie Carynskim jest juz czynne , a jesli nie , to kiedy bedzie otwarte. Sluszalem , ze stary bydynek rozebrano i postawiono w miejsce nieo nowy. Chcialbym sie w 2 polowie wrzesnia wybrac w Bieszczady i nocowac na Przyslupie. Pozdrawiam
tu możesz sobie o remoncie poczytać :)
http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php/1966-Koliba-remont?highlight=Koliba
Chciałeś dobrze a wyszło jak zwykle......:oops:
Kolego Zibolt, zanim założysz nowy wątek, sprawdź w wyszukiwarce, czy już nie było podobnego. Już drugi raz doklejam Twój nowy wątek do istniejącego, za trzecim razem będzie mandat ;P
Byłem tam 12 lipca... nadal trwały prace budowlane... kiedy koniec? Hmmm... jak to mówią "pożyjemy-zobaczymy"
Dzieki za odpowiedz. Przynajmniej jeden sensowny czlowiek sie znalazl , ktory podal jakas odpowiedz nie starajac sie puszyc i nadymac. Jednak nie zmienia to w zaden sposob mojej wiedzy na temat dostepnosci schroniska. Jedynie moge sie domyslac , ze bedzie we wrzesniu nieczynne. Mimo tego ciesze sie , ze ktos normalny podal mi jakakolwiek odpowiedz. Znajac zycie i polska mentalnosc odpowiedz pojawi sie dopiero we wrzesniu , gdy bede przed schroniskiem.
Jeszcze raz dzieki za pomoc
Ostatnio edytowane przez zibolt ; 23-07-2010 o 12:29
Przechodziliśmy koło Koliby w ubiegłym tygodniu. Jeden z gości, którzy pracowali na miejscu mówił "my niedlugo kończymy, no ale jeszcze będa to musieli umeblować".
Drogi Zibolcie, zamiast się puszyć i nadymać posłuchaj co ci ludzie mówią.
Dzisiaj nie wiadomo kiedy schronisko wystartuje w nowej szacie. (bo ostateczny termin upłynął z dniem 1 lipca2010 )
Jeśli założysz kolejnych 10 wątków - to dalej nic konkretnego się nie dowiesz, bo forum nie jest rzecznikiem prasowym wykonawcy.
Uśmiechnij się - jesteś w Bieszczadach.
piykno ta koliba... ale jakie ceny będą? studneckie? coś nie wierzę:) mam nadzieję że choć wrzątek będzie darmo... już nie mogę się doczekać kiedy otworzą...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki