[QUOTE=Barnaba...Masz może jakieś foty? zapodaj proszę, bo literom nie wierzę!!![/QUOTE]
według życzenia przesyłam :) Jeśli chodzi o rozbicie namiotu to spokojnie, miejsce się znajdzie.
[QUOTE=Barnaba...Masz może jakieś foty? zapodaj proszę, bo literom nie wierzę!!![/QUOTE]
według życzenia przesyłam :) Jeśli chodzi o rozbicie namiotu to spokojnie, miejsce się znajdzie.
Dziękuję. Nie wierzyłem i zobaczyłem...
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
byłam
niespodzianka była duża, bo nie wiedziałam ze trwa budowa nowej Koliby....
poczekamy na wynik
Mam dwa pytania:
1. czy wiadomo kiedy Koliba znów będzie otwarta? Mam nadzieję, że już na 15 sierpnia, bo
chciałam tam nocować
2. czy można przejść ścieżką (i czy takowa w ogóle istnieje) ze szczytu Dwernik-Kamień przez
Jawornik na Połoniną Wetlińską pod Chatkę Puchatka?
dzięki.
Ostatnio edytowane przez majka777 ; 09-08-2008 o 18:42
Faktycznie mogą nie zdążyć :) Dzięki za zdjęcie.
Koliba najwcześniej ma stanąć za rok czyli gdzieś tak w czerwcu (bo w czerwcu zaczęła się budowa )
Dwa dni przez rozpoczęciem rozbiórki miałam przyjemność rozmawiać z tymczasowym, kilkudniowym Opiekunem Koliby. Z tego co pamiętam mówił mi, że Schronisko zostanie oddane za dwa lata.
A jaki będzie miało to nowe schronicho wygląd? Czy też będzie to forma przytulnego szałaso-domku, czy rozwalisty, nieprzemyślany w formie budynek, jak nie przymierzając, siedziba jednej osłanki NAD Dołżycą?:P
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Domino, jeśli nie zrobią 'klasyka' murowanego, w baranku, z wieżyczką i z łuczkami+żywopłot z cmentranych tui, to może znów ją polubimy. Drewno z czasem ściemnieje, może znów się wprowadzą kozy i pożłobią ściany swymi ślicznymi zębiskami, może znów popłynie z okienka na poddaszu pieśń na gitarce grana, a na niedalekich połoninach słońce położy swe miedziane dachy i będzie można sobie PATRZEĆ i BYĆ TAM...oby.
Fajnie by było, żeby gdzieś w necie ktoś odważył się i pokazał chociaż widoki elewacji z projektu. W sumie to chyba nie tajemnica?:)
Szkoda, że choć 2-3 belek żłobionych kozim zębem nie zachowano, aby jakoś wkomponować w nowy budynek q pamięci.
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki