Witajcie witajcie!!!ahh zapachnialo troszku bieszczadami))dlatego uaktywnilam sie na tym forum,,,do czego tu doszlo,,meile byly mi obce a co dopiero fora..Bertrand masz racje z tym sercem,,pozostało w bieszczadzie...ale czs leci z zawrotna predkoscia wiec nim sie obejze bede spowrotem...Ty zdaje sie ze jak sie spotkalismy sie udawales sie z bieszczadzkimi zakapiorami pod pacha do lutka..i jak udalo sie go zastac??pozdrawiam serdecznie z paskudnego chicago pod wzgledem halasu i zgielku..na szczescie jest tu sporo zieleni no i jezioro michigen :) ...ha i Ty Socjopato tyz tu jestes ale fajnie,,odezwe sie na gg,moj nr to 5944502,szkoda ze nie udalo sie nam spotkac,ale ja bylam mocno zagubiona w pioropuszu zagadnien przed wyjazdem...a masz skype to bysmy moze cosik pogadali :D ,ucaluj ode mnie ziemie bieszczadzka jak bedziesz w listopadzie,,zapomnialam zupelnie ze jest ten weekendzik,oj niestety ludziska za pw lubia wtedy przyjezdzac...ale moze a noz..nie bede cie pozbawiac nadziei :D ...bieszczadki zostaly ostatnio przysypane pierwszym sniegiem,juz sie szykuja do snu...szkoda ze ominela mnie w tym roku jesien w gorach,,jak to dobrze ze zyjemy w dobie internetu,mozna sobie wejsc przejzec biezace zdjecia i odleglosci maleja :D :D pozdrowionka serdeczne sle :D

Odpowiedz z cytatem