Witam!
Poszukuję płyty "Remedium Solińskie" Wojciecha Maciaszka. Jeżeli by ktoś chciał się podzielić tą płytą ,byłbym niezmiernie wdzięczny.
Pozdrawiam!
Witam!
Poszukuję płyty "Remedium Solińskie" Wojciecha Maciaszka. Jeżeli by ktoś chciał się podzielić tą płytą ,byłbym niezmiernie wdzięczny.
Pozdrawiam!
Bieszczadzka muzyka to także wielka wieczorna cisza,która "sygnaturką dzwoni"to "Nocne niebo,które śpiewa Aniołami",wiatr w bukowych koronach,szelest połoninnej trawy....
WUKA
www.wukowiersze.pl
a trylogie gongu to ktos z panstwa slyszal?
ja to sobie kiedys,juz z 10 latek bedzie,wlaczylem pod wywar....
jesli ktos jest amatorem wywaru to polecam
A ja tam wole słuchać muzyki w trzeżwym stanie umysłu. I już!!! I juz Cie nie lubie jastrząb, kim kolwiek jesteś. Pare razy spotkałam w górach "grzybiarzy" ...i kurde...nie rozumiem...nie chce rozumieć.... Oprócz właśnych odlotów to chyba nic innego w tych górach nie widzicie?![]()
![]()
![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Anyczko,popieram!A gong czasem bije na ALARM!
WUKA
www.wukowiersze.pl
tu slowo trzezwosc nie ma zadnego zastosowania,jest nieadekwatne..
nie ma powodu do ekscytacji,spokojnie,ludzosci toto towarzyszy od tysiacleci.to nie jest zabawka..
nie wiem kogo tam spotkalas..
mnie jeszcze nie spotkalas wiec spokojnie z tym lubieniem..:)
i prosze sie do mnie nie zwracac w liczbie mnogiej-co to znaczy nie widzicie?
ten kto wie milczy a ja popelnilem ten blad i powiedzialem za duzo.wiec finito.nie ma oczym mowic.ucinam ten spor zanim sie w ogole zacznie.
bijcie na alarm beze mnie.wszystkiego dobrego
Było nie zaczynać, w tej kwesti mam dosc wyraźne i zdecydowanie zdanie. Nie popieram i zawsze bede akurat o tym głośno mówić.
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
oj Jastrząb oberwało się Tobie. Anyczka Cię nie lubi.... biedaku to dni Twoje policzone. Jeszcze niech Michał tu wpadnie, to już zostaje tylko mocnej gałęzi sobie szukać.
Ja tam grzybiarz nie jestem, ale cóż.... wszystko jest dla ludzi, tylko z wolna i ostrożna
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
A ja proponuję,żeby wrócić w tym miejscu do prozy,poezji i muzyki Bieszczadu czyli tego co łagodzi obyczaje.Zdrowia szkoda!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Tak wiec sam się na sobie złapałem, że ostatnio lubię ciszę, w aucie, w domu, wszędzie. Na kolibie usłyszałem że leci muzyka yann tiersen, coś innego. Wcześniej już tego łyknąłem nieco, i przyznać muszę że nie spodziewałem się tego w Bieszczadach.
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki