Będę
Długi
Będę
Długi
Jak obiecałem, tal i byłem. Ostatnio raczej unikałem imprez w stylu poezja śpiewana. Poezja często trąciła grafomaństwem, a grajkowie z trudem radzili sobie z instrumentami nadrabiając zapałem. Poszedłem zaproszony przez Wukę. Jej poezja trafia do mnie. I nie pożałowałem. Teksty nie tylko Wiesi, również innych poetów wysokiej próby. I muzyka. Wykonana profesjonalnie, z nerwem tak, że chciało się wstać i tańczyć. Panowie po prostu umieli grać i robili z tego doskonały użytek. Gdy grali wesoło, to się bawili i bawili publiczność. Gdy wpadali w zadumę sala dumała z nimi. To był przemiły wieczór. Dziękuję Wiesiu za zaproszenie.
Długi
Jak obiecałem, tak i byłem. Ostatnio raczej unikałem imprez w stylu poezja śpiewana. Poezja często trąciła grafomaństwem, a grajkowie z trudem radzili sobie z instrumentami nadrabiając zapałem. Poszedłem zaproszony przez Wukę. Jej poezja trafia do mnie. I nie pożałowałem. Teksty nie tylko Wiesi, również innych poetów wysokiej próby. I muzyka. Wykonana profesjonalnie, z nerwem tak, że chciało się wstać i tańczyć. Panowie po prostu umieli grać i robili z tego doskonały użytek. Gdy grali wesoło, to się bawili i bawili publiczność. Gdy wpadali w zadumę sala dumała z nimi. To był przemiły wieczór. Dziękuję Wiesiu za zaproszenie.
Długi
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)