Strona 10 z 15 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 149

Wątek: NIENAWIDZĘ CHIŃSKICH ZUPEK!!! Czyli co pitrasić w Bieskach..

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bertrand236
    Za to w sierpniu będę w Bieszczadzie całe 3 tygodnie. Może wtedy...
    my tez bedziemy w sierpniu :D i konczymy wedrowke w okolicahc Krosna... :D (mam nadzieje)

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Domyślnie

Czuję się zaproszony. Lubię pikantne potrawy
    Pozdrawiam
    bertrand236

Bieszczadnik Awatar Kereip
    Na forum od
    03.2004
    Rodem z
    Wawa

Domyślnie

Nasz klient nasz Pan !
    zupka chińska spod Radomia :)

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2004
    Rodem z
    Śląsk

Domyślnie

Tak dla porządku to kilka uwag otóż:
    po pierwsze Zosia Samosia ma 164cm wzrostu i 47 kg i istnieje nie tylko wirtualnie ale takze fizycznie
    po drugie "Barszczu" wykorzystał to co napisał Piotr zeby się z twarzą wycofać z całej sprawy
    po trzecie "Barszu" zna Zosię wirtualnie więc niewiem czemu zaprzecza i wypisuje takie rzeczy
    po czwarte może 'Barszczu" nam powie co spowodowało jego atak na Zosięto w sprawie Zosi a wsprawie gotowania w górach to super rzecz tylko niestety zabiera dużo cennego czasu. Ale na Ukrainie jest to wskazane gdy nocuje się gdzieś na połoninie. Ja prefruję w górach szczególnie przy długich wędrówkach makarony pod różną postacią. Np. makaron z puszką turystyczną i,papryką i pomidorami wychodzi naprawdę super. Natomiast na Ukrainie podstawą była zupka na gęsto. Makaron dlugi, dostępny w kazdym sklepie, przyprawa warzywko, i dwie torebki gorących kubków. Można robić albo pomidorową, rosół, pieczarkową czy też inną według posiadanych zupek.
    pozdrowieniazbyszekj

Domyślnie

po piąte "zbyszekj" nie ma za grosz poczucia humoru...

i to by było na tyle w temacie "zbyszkajot"

Piotr! czy czujesz sie wykorzystany przez to, że wykorzystałem to co napisałeś, żeby
    Cytat Zamieszczone przez zbyszekj
    żeby się z twarzą wycofać z całej sprawy
    po trzecie "Barszu" zna Zosię wirtualnie więc niewiem czemu zaprzecza i wypisuje takie rzeczy
    nie potwierzdam i nie zaprzeczam a wirtualnie znam kogoś - nie wiem kto to jest, bo ukrywa się pod różnymi nickami może Zosia, może Martyna, może Marta, a może zakapior - wrażenie mam tylko, że to ktoś o wielu osobowościach

może 'Barszczu" nam powie co spowodowało jego atak na Zosię
    atak? jaki atak? chłopie wiesz co się dzieje jak barszczu atakuje?
    nie wiesz? to zapytaj klony
    ok - odpowiem Ci - jak barszczu atakuje to jest aż czerwono...
    od rozlanego barszczu, że nie wspomnę o walającym się mięsie (z uszek oczywiście)

to tyle w sprawie Zosi.

A w sprawie gotowania w górach:

Ja prefruję w górach szczególnie przy długich wędrówkach makarony pod różną postacią.
    no i wyszło szydło z worka, bo kto żywi się głównie makaronami jak nie makaroniarze czyli... Sycylia, ojciec chrzestny, układy, układziki... , ktoś tu niedawno groził mi układami - czuję, ze to poważna sprawa, zaczynam uczyć się włoskiego.
    hmm a ja myślałem, że prawdziwi mafiozi teraz zajmują sie narkotykami i domami uciechy...

rozbawiony do bólu jadę do domku
    do jutra rana

Bieszczadnik Awatar Astra:)
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barszczu
    atak? jaki atak? ch?opie wiesz co sie?je jak barszczu atakuje?
    Barszczu, nie dawaj takich zagadek prosze bo mi wyobraznia nawali z natézenia pracy

Pozdrawiam
    V CZART Granie

Bieszczadnik Awatar Zosia samosia
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    z łąk i pól

Domyślnie

Jesteście żałośni !
    To bardzo łatwe i proste śmiac się z kogoś. Najwiekszą sztuką jest umieć śmiać się z samego siebie! Jest kto chętny? (zwłaszcza publicznie - bo o forum można chyba tak powiedziec!)
    Dla mnie prawie kazdy tu jest wirtualny i jakoś mnie to wcale nie śmieszy!
    (przeciez forum jest wirtualne.)
    Bardzo taniej i łatwej rozrywki dostarczył Wam Barszczu.
    Jeżeli dalej pragniecie podobnej poproście go - on Wam to zafunduje, dobrze wie jak to moze zrobić (oczywiscie moim kosztem).
    Rafał, proszę, nie żałuj sobie i innym, i tak nic nie tracisz, niech się pobawią.
    W takich wątkach kazdy może sie wypowiedzieć a i Ty wykazesz się przy okazji elokwencją, wiedzą, poczuciem humoru itd. A co bedziesz sobie i innym żałował!
    Przycisk "poczucie humoru" działał u mnie zawsze, teraz troszeczke jakby się zaciął.
    I przepraszam, że pomimo iz obiecywałam ze juz tu sie nie odezwę osmieliłam się jeszcze cos napisać, i ze znów tu smierdzi. To raczej ostatni raz.
    I bardzo Ci dziekuję, ze skutecznie wyleczyłeś mnie z miłości do wirtualnych Bieszczadów! (bo oczywiscie nie Bieszczad)

Bawcie się dalej.
    Zosia samosia - Martyna (wiekszośc chyba i tak wie, ze to nie rozdwojenie jaźni i dlaczego tak jest) - choć to i tak są nicki, ale przeciez tutaj kazdy uzywa nicka a nie imienia i nazwiska
    A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))

www.odkryjbieszczady.pl

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barszczu
    ze to poważna sprawa, zaczynam uczyć się włoskiego.
    Buonasera Signore Padre vel.Barszczu -- OBRONIMY OBRONIMY a jak trzeba to i ZAATAKUJEMY --"kupa" bo w kupie sila --obrzucimy chinskimi zupkami, ten sam efekt co "kupa"
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2005
    Rodem z
    Przemyśl

Domyślnie

Łeeee................przestałam lubić chińskie zupki

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jabol
    Kiedyś wyciagnęlem z potoku taki duzy płaski kamień i rozpaliłem na nim małe ognisko. Zagotowałem sobie zupke i zestawiłem kociołek celem konsumpcji... I wtedy jak coś nie pierdutnie!!! Ogniseczko rozpyliło sie po gwieździstym
    a ja wracam do chinskich zupek i zalczam zdjcie (zrobione w czasie jazdy z samochodu gdzies w Polsce ) wytworni tych ze zupek --a co bedzie jak Jabol rozpali w poblizu ognisko z kamykami - mokrymi --gwiezdne wojny -- ale dobrze zupek juz niet , a jestem przekonany ze doskonale wie gdzie ta fabryczka jest
    Załączone obrazki Załączone obrazki
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)