my tez bedziemy w sierpniu :D i konczymy wedrowke w okolicahc Krosna... :D (mam nadzieje)Zamieszczone przez bertrand236
my tez bedziemy w sierpniu :D i konczymy wedrowke w okolicahc Krosna... :D (mam nadzieje)Zamieszczone przez bertrand236
Czuję się zaproszony. Lubię pikantne potrawy
Pozdrawiam
bertrand236
Nasz klient nasz Pan !
zupka chińska spod Radomia :)
Tak dla porządku to kilka uwag otóż:
po pierwsze Zosia Samosia ma 164cm wzrostu i 47 kg i istnieje nie tylko wirtualnie ale takze fizycznie
po drugie "Barszczu" wykorzystał to co napisał Piotr zeby się z twarzą wycofać z całej sprawy
po trzecie "Barszu" zna Zosię wirtualnie więc niewiem czemu zaprzecza i wypisuje takie rzeczy
po czwarte może 'Barszczu" nam powie co spowodowało jego atak na Zosięto w sprawie Zosi a wsprawie gotowania w górach to super rzecz tylko niestety zabiera dużo cennego czasu. Ale na Ukrainie jest to wskazane gdy nocuje się gdzieś na połoninie. Ja prefruję w górach szczególnie przy długich wędrówkach makarony pod różną postacią. Np. makaron z puszką turystyczną i,papryką i pomidorami wychodzi naprawdę super. Natomiast na Ukrainie podstawą była zupka na gęsto. Makaron dlugi, dostępny w kazdym sklepie, przyprawa warzywko, i dwie torebki gorących kubków. Można robić albo pomidorową, rosół, pieczarkową czy też inną według posiadanych zupek.
pozdrowieniazbyszekj
po piąte "zbyszekj" nie ma za grosz poczucia humoru...
i to by było na tyle w temacie "zbyszkajot"
Piotr! czy czujesz sie wykorzystany przez to, że wykorzystałem to co napisałeś, żeby
Zamieszczone przez zbyszekj
nie potwierzdam i nie zaprzeczamZamieszczone przez zbyszekj
a wirtualnie znam kogoś - nie wiem kto to jest, bo ukrywa się pod różnymi nickami może Zosia, może Martyna, może Marta, a może zakapior - wrażenie mam tylko, że to ktoś o wielu osobowościach
atak? jaki atak? chłopie wiesz co się dzieje jak barszczu atakuje?Zamieszczone przez zbyszekj
![]()
nie wiesz? to zapytaj klony![]()
ok - odpowiem Ci - jak barszczu atakuje to jest aż czerwono...
od rozlanego barszczu, że nie wspomnę o walającym się mięsie (z uszek oczywiście)![]()
to tyle w sprawie Zosi.
A w sprawie gotowania w górach:
no i wyszło szydło z worka, bo kto żywi się głównie makaronami jak nie makaroniarze czyli... Sycylia, ojciec chrzestny, układy, układziki... , ktoś tu niedawno groził mi układami - czuję, ze to poważna sprawa, zaczynam uczyć się włoskiego.Zamieszczone przez zbyszekj
hmm a ja myślałem, że prawdziwi mafiozi teraz zajmują sie narkotykami i domami uciechy...
![]()
rozbawiony do bólu jadę do domku
do jutra rana
Zamieszczone przez barszczu
![]()
Barszczu, nie dawaj takich zagadek prosze bo mi wyobraznia nawali z natézenia pracy
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam
![]()
V CZART Granie
Jesteście żałośni !
To bardzo łatwe i proste śmiac się z kogoś. Najwiekszą sztuką jest umieć śmiać się z samego siebie! Jest kto chętny? (zwłaszcza publicznie - bo o forum można chyba tak powiedziec!)
Dla mnie prawie kazdy tu jest wirtualny i jakoś mnie to wcale nie śmieszy!
(przeciez forum jest wirtualne.)
Bardzo taniej i łatwej rozrywki dostarczył Wam Barszczu.
Jeżeli dalej pragniecie podobnej poproście go - on Wam to zafunduje, dobrze wie jak to moze zrobić (oczywiscie moim kosztem).
Rafał, proszę, nie żałuj sobie i innym, i tak nic nie tracisz, niech się pobawią.
W takich wątkach kazdy może sie wypowiedzieć a i Ty wykazesz się przy okazji elokwencją, wiedzą, poczuciem humoru itd. A co bedziesz sobie i innym żałował!
Przycisk "poczucie humoru" działał u mnie zawsze, teraz troszeczke jakby się zaciął.
I przepraszam, że pomimo iz obiecywałam ze juz tu sie nie odezwę osmieliłam się jeszcze cos napisać, i ze znów tu smierdzi. To raczej ostatni raz.
I bardzo Ci dziekuję, ze skutecznie wyleczyłeś mnie z miłości do wirtualnych Bieszczadów! (bo oczywiscie nie Bieszczad)
Bawcie się dalej.
Zosia samosia - Martyna (wiekszośc chyba i tak wie, ze to nie rozdwojenie jaźni i dlaczego tak jest) - choć to i tak są nicki, ale przeciez tutaj kazdy uzywa nicka a nie imienia i nazwiska
A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))
www.odkryjbieszczady.pl
Buonasera Signore Padre vel.Barszczu -- OBRONIMY OBRONIMY a jak trzeba to i ZAATAKUJEMY --"kupa" bo w kupie sila --obrzucimy chinskimi zupkami, ten sam efekt co "kupa"Zamieszczone przez barszczu
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Łeeee................przestałam lubić chińskie zupki![]()
a ja wracam do chinskich zupek i zalczam zdjcie (zrobione w czasie jazdy z samochodu gdzies w Polsce ) wytworni tych ze zupek --a co bedzie jak Jabol rozpali w poblizu ognisko z kamykami - mokrymi --gwiezdne wojny -- ale dobrze zupek juz niet , a jestem przekonany ze doskonale wie gdzie ta fabryczka jestZamieszczone przez Jabol
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki