Jejku, jejku!!!
Jaki agresywny pościk!
To ja tu trącam feministyczne nutki a dostaję pstryczka w nos od przedstawicielki tej samej płci! :D no no!!!
Przede wszystkim, nikogo nawet nie cytowałam, ani nie koloryzuje faktów bo i po co?
Strategiczna korzyść???? nie mam zamiaru osiągac żadnych strategicznych korzyści Astro no bo i po co?
![]()
Co do "latam" cudzysłów tam sie słusznie należał - przyznaję, ale na tym forum nie takie rzeczy juz widywałam (a mam taki paskudny wzrok, że każdy najmniejszy błąd widzę, a ominiecie znaczka każdemu sie zdarza - patrz wyżej), tak wiec myślę, iż zostanie mi wybaczona ta niedokładność :( :( :(
No a teraz, zeby sie zrehabilitować musze wrzucić jednak jakis przepisik, więc oto i on:
Sałatka zakarpacka - przepis przywieziony prościutko z Ukrainy zielonej
3 ogórki świeże
sól i pieprz do smaku (jeżeli jest pieprz)
zamiennie może być przyprawa typu Vegeta, kucharek, itp.
1 duża łyżka keczupu
Ogórki umyć, obrać (niekoniecznie), pokroic na plasterki. Dodac sól i pieprz lub inną przyprawę. Wymieszać. Na końcu dodac keczup. podawac natychmiast po wymieszaniu
![]()
Świetnie smakuje z kurczakiem na ostro i frytkami. Równie doskonała jest ze stekiem cielęcym i ryżem po bieszczadzku lub zakarpacku. Można równiez podawać z pieczywem białym bądź ciemnym. Ale tak samo dobra jest z chlebem, który ma 3 dni :D :D :D
Dobra, wiecej sie tu nie odzywam![]()
Bedzie mi bardzo miło i przyjemnie, gdy ktos skorzysta z mojego przepisu![]()
Bez urazy![]()
i jeszcze na koniec cytat ze Szwejka: "bawimy sie wesoło, bo najważniejsze jest się wesoło bawić"![]()
![]()
![]()
Zakładki