Cytat Zamieszczone przez Viki
Tak sie składa, że znam obie. I Zosię I Martynę. I mogę zaręczyć że to naprawde dwie bardzo skromniutkie istotki
czyżbys miał rozdwojenie jaźni?

Cytat Zamieszczone przez długi
ale Barszczyku szykuje się jakaś straszna wojna.
paintbolowa? czy na słowa?

Cytat Zamieszczone przez zbyszekj
nie wstyd Ci szukać osoby do obrony swojej osoby
no jakoś mi nie wstyd - co poradzę - powinienem mieć wyrzuty sumienia?

Jak by ktoś o Tobie napisał że jesteś ułomny, kulawy i garbaty jak byś się czuł.
przecież ja nikomu nie ubliżałem i nie napisałem że Zosia jest ułomna, poza tym 190 cm wzrostu i 140 kg wagi toż to prawie atrybuty odwagi i wielkości - sam bym tak chciał :D , nie wspomnę już o mianie zakapiora bieszczadzkiego - na takie na pewno nie zasługuję, chociaż kiedyś Iras mnie do zakapiorów zaliczył (chyba przez pomyłkę) :D nawet Lucyna pisała, że chętnie by zakapiorem została - miała tylko jakieś małe "ale" - już nie pamiętam co jej nie pasowało. Zosia natomiast (i Martyna jeśli ktoś ma rozdwojenie jaźni) jako osoby mające przeogromną wiedzę na temat Bieszczadów na takie miano z pewnością zasługują, jednakże nie będę proponował żeby przyznać jej (im) tytuł honorowego zakapiora bo jeszcze mi się oberwie za dobre chęci :)

Czasami trzeba się zastanowić co się pisze żeby komuś drugiemu nie wyrządzić krzywdy
czasami też trzeba uruchomić przycisk pt. "poczucie humoru" - nie wszyscy go jednak mają - i na to też nic nie poradzę :)

Tak więc uważaj nawet w Krośnie bo przyjaciele Zosi też tam mają swoje układy
po tych słowach donpedrozbyszkajot powiało grozą, jutro zapewne zastanę w łóżku głowę ryby lub coś z tych klimatów. Już się trzesę ze strachu, bo jak mówi przysłowie "na układy nie ma rady". A może do firmy przyjdzie mi 3 dryblasów (koniecznie w dresach z paskami i przyjadą czarnym BMW) i trzymając za piętę wystawią mnie za okno i będą trzymać dopóki na całe Krosno nie wykrzyczę, że Zosia Samosia jednak nie jest zakapiorem i nie ma 190 cm wzrostu etc.

ups, ale się spisałem, idę bo zupa stygnie :D