czyżbys miał rozdwojenie jaźni?Zamieszczone przez Viki
paintbolowa? czy na słowa?Zamieszczone przez długi
no jakoś mi nie wstyd - co poradzę - powinienem mieć wyrzuty sumienia?Zamieszczone przez zbyszekj
![]()
przecież ja nikomu nie ubliżałem i nie napisałem że Zosia jest ułomna, poza tym 190 cm wzrostu i 140 kg wagi toż to prawie atrybuty odwagi i wielkości - sam bym tak chciał :D , nie wspomnę już o mianie zakapiora bieszczadzkiego - na takie na pewno nie zasługuję, chociaż kiedyś Iras mnie do zakapiorów zaliczył (chyba przez pomyłkę) :D nawet Lucyna pisała, że chętnie by zakapiorem została - miała tylko jakieś małe "ale" - już nie pamiętam co jej nie pasowało. Zosia natomiast (i Martyna jeśli ktoś ma rozdwojenie jaźni) jako osoby mające przeogromną wiedzę na temat Bieszczadów na takie miano z pewnością zasługują, jednakże nie będę proponował żeby przyznać jej (im) tytuł honorowego zakapiora bo jeszcze mi się oberwie za dobre chęci :)Zamieszczone przez zbyszekj
czasami też trzeba uruchomić przycisk pt. "poczucie humoru" - nie wszyscy go jednak mają - i na to też nic nie poradzę :)Zamieszczone przez zbyszekj
po tych słowach donpedrozbyszkajot powiało grozą, jutro zapewne zastanę w łóżku głowę ryby lub coś z tych klimatów. Już się trzesę ze strachu, bo jak mówi przysłowie "na układy nie ma rady". A może do firmy przyjdzie mi 3 dryblasów (koniecznie w dresach z paskami i przyjadą czarnym BMW) i trzymając za piętę wystawią mnie za okno i będą trzymać dopóki na całe Krosno nie wykrzyczę, że Zosia Samosia jednak nie jest zakapiorem i nie ma 190 cm wzrostu etc.Zamieszczone przez zbyszekj
ups, ale się spisałem, idę bo zupa stygnie :D

Odpowiedz z cytatem