Jesteście żałośni !
To bardzo łatwe i proste śmiac się z kogoś. Najwiekszą sztuką jest umieć śmiać się z samego siebie! Jest kto chętny? (zwłaszcza publicznie - bo o forum można chyba tak powiedziec!)
Dla mnie prawie kazdy tu jest wirtualny i jakoś mnie to wcale nie śmieszy!
(przeciez forum jest wirtualne.)
Bardzo taniej i łatwej rozrywki dostarczył Wam Barszczu.
Jeżeli dalej pragniecie podobnej poproście go - on Wam to zafunduje, dobrze wie jak to moze zrobić (oczywiscie moim kosztem).
Rafał, proszę, nie żałuj sobie i innym, i tak nic nie tracisz, niech się pobawią.
W takich wątkach kazdy może sie wypowiedzieć a i Ty wykazesz się przy okazji elokwencją, wiedzą, poczuciem humoru itd. A co bedziesz sobie i innym żałował!
Przycisk "poczucie humoru" działał u mnie zawsze, teraz troszeczke jakby się zaciął.
I przepraszam, że pomimo iz obiecywałam ze juz tu sie nie odezwę osmieliłam się jeszcze cos napisać, i ze znów tu smierdzi. To raczej ostatni raz.
I bardzo Ci dziekuję, ze skutecznie wyleczyłeś mnie z miłości do wirtualnych Bieszczadów! (bo oczywiscie nie Bieszczad)

Bawcie się dalej.
Zosia samosia - Martyna (wiekszośc chyba i tak wie, ze to nie rozdwojenie jaźni i dlaczego tak jest) - choć to i tak są nicki, ale przeciez tutaj kazdy uzywa nicka a nie imienia i nazwiska