Podziwiam --a gazem to mozna , ale samurajem chyba nie ? tak gaz to jest to ... sam kiedys jeżdziłem 69 A --no ale te 17 l .... benzynki a moze jeszcze wiecej ,, Gaz bez przeróbek 3 biegi --"pomiałczy" i pojedzie ...Zamieszczone przez irekr
Podziwiam --a gazem to mozna , ale samurajem chyba nie ? tak gaz to jest to ... sam kiedys jeżdziłem 69 A --no ale te 17 l .... benzynki a moze jeszcze wiecej ,, Gaz bez przeróbek 3 biegi --"pomiałczy" i pojedzie ...Zamieszczone przez irekr
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Ha. IrkuZamieszczone przez irekr
za moich czasow tez go nie bylo
... Ale pole namiotowe fullservice... Zapamietalam, bo zywej duszy w okolicy a utrzymane... Pierwsza klasa... Nie wiem jak teraz.
... Ostatni dzien pracy dzis byl... Za tydzien, we wtorek, jestem w Kraju... i w Biesach... Ajjj...
Pozdrawiam
V CZART Granie
Zamieszczone przez Astra:)
Byłam tam w zimie i pole namiotowe stoi..ładniutkie, zadbane :D Miłego pobytu w BN życzę![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
1. Anyczka: ja poproszę, by podpis Twój był zapisany ukraińską cyrlicą a nie tak jak to jest teraz.
2. Samuraj to rzeczywiście tam nie wjedzie , bo to zabawka i do tego bardzo delikatna. Podobnie jak Niva, niby lepsza ale na Połonine Wetlińską dość ciężko tym wjechac bo ma zbyt miekkie zawieszenie i łatwo przywalic miska o kamienie. GAZ jest pod tym względem bezkonkurencyjny, duzo lepszy od starego Jeepa Willisa. Hemmerem sie tam (na Połoninę Wetlińską) także nie wjedzie: jest za szeroki, podobne jak UAZ i Dodge. Gaz którym jeździłęm miał górnozaworowy sielniko d Żuka i czterobiegową skrzynię. Bardzo dobrze spisuje się w GAZ-ie silnik andrychowski od Lublina, ale skrzyna begów musi byc od Lublina 2, młodsze nie wytrzymują momentów i trzaskają przekładnie.
Nie ma szans..jestem Polka i piszę po polskuZamieszczone przez irekr
..a w ogóle to cytat z piosenki słowackiej
![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Absolutnie nie mogę się z Tobą zgodzić w tym temacieZamieszczone przez irekr
![]()
Po pierwsze samurai samuraiowi nie równy...wiesz co mam na myśli...
Po drugie to mam nadzieję że kiedyś stykniemy się w Bieskach,no i wtedy zobaczymy,czyja zabawka lepszą i delikatniejszą jest![]()
Pozdrówka![]()
Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.
Ciezko bedzie porównać, bo ten GAZ którym jeździłem juz nie istnieje. Zreszta był to słuzbowy pojazd używany podczas przeprowadzania pomiarów właściwości geofizycznych oraz zagadneń propagacji i tłumienia fal radiowych.
teraz rozumie ,ze bez obaw mogles tam jezdzic i nikt Cie nie "przeganial"Zamieszczone przez irekr
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki