Hej.
No właśnie. Załóżmy że cały dzień pada i nie ma przyjemności chodzenie po szlakach. Co wtedy warto zwiedzić, gdzie pojechać lub gdzie posiedzieć itp. Cokolwiek.
Pozdrawiam.
Hej.
No właśnie. Załóżmy że cały dzień pada i nie ma przyjemności chodzenie po szlakach. Co wtedy warto zwiedzić, gdzie pojechać lub gdzie posiedzieć itp. Cokolwiek.
Pozdrawiam.
Polecam okolice Sanoka. Tam skansen koniecznie z przewodnikiem, muzeum historycze, cerkiew archikatedralną prawosławna
jeśli jesteś zmotoryzowany - możesz przejechać się szlakiem cerkiewek - jest link na stronie głównej do opisu najciekawszych... oprócz tego możesz podjechać do Polanki (na trasie Terka - Dołżyca) - i przejść się na spacer pod parasolem - w jedną stronę do Łopienki (cerkiewka) - a w drugą do Sinych Wirów... drogi wygodne - bez podejść... oprócz Sanoka - jest jeszcze Lesko - z synagogą - też warto obejrzeć - choć nie mam pewności czy jest otwarta (remont?)...
pozdrawiam
Właśnie gdy pada jest najprzyjemniej na szlaku.Polecam np.Jeziorka DuszatyńskieZamieszczone przez niebieski
![]()
Pozdrówka![]()
Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.
Również polecam Sanok: muzeum ikon (największe w Polsce) i Beksińskiego.
Oprócz tego można obejrzeć BPN w Ustrzykach Dolnych.
Wilcza Jama w Mucznym - koncerty zespołu ukraińskiego.
Pod koniec maja w niej byłem nic nie zapowiadało remontu.Zamieszczone przez krzysiek
pozdrawiam
bertrand236
A może tak usiąść z piwem, pod daszkiem i robić nic? No można ewentualnie sprawdzać, czy deszcz równo pada :D .
Genialne zajęcie, na które nie mam czasu w codziennym życiu![]()
Cześć,
Wszystko zależy z kim jesteś...
Jeżeli ze swoją kobietą (jeżeli jesteś male)... No cóż, można wiele rzeczy... np. wspólnie czytać "Bieszczady. Przewodnik dla prawdziwego turysty"... lub... grać w karty... lub też...
Pozdrowaśki
Dzieki za wszystkie odpowiedzi.
Dokładnie o to mi chodzilo, pochodzić tam gdzie się da (dzieki za namiary), ale też pocieszyć się że siedzenie pod daszkiem z piwem to też oficjalny sposób spędzania czasu w Bieszczadach. Chyba jednak najwięcej spędzę przy czytaniu tego przewodnika z dziewczyną :)
Hej.
Do zobaczenia na szlaku.
a to zalezyu z kim przyjechales :DZamieszczone przez niebieski
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki