Ustrzyki Gornerulez.
co wy mi tu z tym Zakopcem?? Ja chce w Bieszczady!!
I tak trzymać!!! Jed ź w Bieszzcady, tylko nie porównuj tego z Zakopcem - pane, to se ne da, jak mawiają bracia Czesi. To są zupełnie inne góry, zupełnie inny klimat, zupełnie inni ludzie. Duuuuuuuuuuużo mniej komercji niż w Zakopcu i nieporównywalnie więcej gór. Nie "niższych" - innych!!!Zamieszczone przez metaldaw
Jedź, zakochasz się w nich :D :D :D "
Pozdrawiam
mj
Jeżeli metaldaw oznacza że jestes rockowym gościem, to polecam Wetline i Ustrzyki Górne. Jednak nie ma w bieszczadach niczego podobnego do Zakopca!!
Tu muszą ci wystarczyć 2-3 knajpy i jeden sklep w okolocy. :D
WOW - ZOSTAŁEM ZDEMASKOWANY - JESTEŚ TELEPATKĄ ?? Planowałem właśnie Wetline i UstrzykiZamieszczone przez negra
![]()
Dołączam się do tematu :D Ja z facetem też jadę pierwszy raz w Bieszczadki mniej więcej w połowie października :) No i nie wiemy do końca gdzie najlepiej osiąść....czy w Polańczyku czy w tych konkretnych Bieszczadach np. w Wetlinie....
Czekam na Wasze opinie. Napiszcie cosik o tych 2 miejscowościach...no i co nam bardziej polecacie.
P.S. chcemy płazić po górach, wieczorkiem napic sie piwka, a i tez pojeździć konno (ja bo on nie umie)i rowerkami
Nadia-jedziesz pierwszy raz i fajnie.nie masz powodu do obaw.Gory latem sa nader łagodne ,ale i zatłoczone-te tzw oklepane szlaki.ale jedz smialo.jako baze polecam U.G lub Wetline.na tygodniowy wypad starczy.jesli boisz sie schronisk napisz na priwa podam Ci numer z sprawdzonym miejscem
Ja regularnie jezdze/chodze sam w gory. Z tych samych powodow co reszta - znajomi maja inne preferencje/urlopy w innym terminie/nie chce im sie. Stwierdzilem trudno i samotnie wedruje z plecakiem po szlakach. Do tej pory byly to Beskidy, a w tym roku czas na Bieszczady.
Witajcie.
Ja również od kilkunastu lat jeżdżę w Biesy. Ale niestety od kilku lat sam, bo jak już wspomniał CALAGAN również nie dopisują mi znajomi. Dla odmiany ja za bazę wypadową mam Wetlinę. Jak coś to się polecam z info.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki