Już znalazłem odpowiedź w googlarce - nie można wprowadzać psa na szlaki turystyczne. Sorry za zaśmiecanie.
P.S. nie widzę opcji edycji, dlatego post jeden pod drugim.
Już znalazłem odpowiedź w googlarce - nie można wprowadzać psa na szlaki turystyczne. Sorry za zaśmiecanie.
P.S. nie widzę opcji edycji, dlatego post jeden pod drugim.
czesc.jade do bukowca 25 lipca.to jest moj pierwszy wypad w bieszczady,moze mi ktos powiedziec jakie sa szlaki do pierwszej przechadzki w gory?jakie sa ceny art spozywczych,czy mozna gdzies zjesc obiad w knajpie?z gory dziekuje
czesc.jade do bukowca 25 lipca.to jest moj pierwszy wypad w bieszczady,moze mi ktos powiedziec jakie sa szlaki do pierwszej przechadzki w gory?jakie sa ceny art spozywczych,czy mozna gdzies zjesc obiad w knajpie?z gory dziekuje
Szlaki są piękne, sam możesz dobrac trasy:
Mapa: http://www.bieszczady.pl/?catID=241
Przewodnik: http://books.google.pl/books?id=3XnX...tcover#PPP1,M1
Ceny artykułów spożywczych bywają nieco wyższe niż "w domu", ale nie obawiaj się, na pewno brak tu hipermarketów z "wielkimi" obniżkami i promocjami.
Największe supermarkety znajdziesz w Lesku i Sanoku bodajże.
W knajpce obiad zjeść można.
W której najlepiej jeść dają przy przystępnych cenach? No to już kwestia gustu, poszperaj na forum, sporo sie o tym mówi.
Pozdrawiam:)
wybieram sie w bieszczady na pocztaku wrzesnia- pierwszy tydzien, co polecacie na taki jesienny wypad- zeby pochodzic, odpoczac, pospiewac przy ognisku...
Wybierz się w pierwszy tydzień października... kolorów więcej będzie... i zapatrzenia więcej... a gdzie? można do którejs z bacówek... (jaworzec, rawki, cisna) można do łupkowa... albo na otryt do chaty... albo gdzieś w dzicz... z namiotem lub w jakiejs wiacie... zależy gdzie chcesz chodzić... czy chcesz samotnie bardziej odpocząc czy też chóru potrzebujesz do ogniskowego śpiewania... ale na tłumy raczej nie masz co liczyć po wakacjach...
pozdrawiam
w pazdzierniku to juz do pracy isc trzeba, moze jakis dalszy wrzesniowy termin uda sie zalatwic... zalezy mi by odpoczac ale wracajac do schroniska spotkac kogos przy ognisku... i chyba jednak pod honem tam juz bylam, asia i gienek- cudowni ludzie. wiec mysle ze znajde to czego szukam
Może jakaś baza studencka. Np Łopienka?
Pozdrawiam
Długi
pomysle choc we wrzesniu moze byc zimno a po latach w harcerstwie zaczelam doceniac nocowanie pod dachem :D
Witam.
Szanowni bieszczadnicy z Trojmiasta!
Do Was kieruję swoją prośbę.Jak układacie sobie zjazd na południe?Sprawdziłam wszelkie możliwe konfiguracje pkp-pks ( W-wa,Kraków,Reszów,Sanok)ale one sa prawie dwudniowe:( co w sumie nie jest złe- ale noc w pociągu lekko mnie przeraża)- chuligaństwo działa na mnie jak korek na butelkę!
Czy ktoś mógłby podpowiedzieć swoją sprawdzona trasę :)
Wyjeżdzam w sierpniu z Gdyni. Będę wielce zobowiązana.
Pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)