Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Punkty do GOT

Mieszany widok

Karlik
    Guest

Domyślnie Punkty do GOT

Czy jeszcze ktoś zbiera punkty do Górskiej Odznaki Turystycznej?
    Ja kiedyś zbierałem , nawet zdobyłem kilka stopni odznaki, potem dorosłem i przestałem , mimo że po górach łażę nadal
    Ale ostatni znalazłem swoją stara ksiązeczkę GOT , a ponieważ wybieram się na łazenie w Biesy to zastanawiam się czy może taka książeczkę wyrobić dla mojego 9 letniego syna - który też lubi chodzić......
    Tylko czy ta odznaka istnieje, czy jest jeszcze moda na zbieranie punktów i czy PTTK nadal to weryfikuje........
    Pozdrowionka.......

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

istnieje istnieje, ale czasem tych starych tras nie chca weryfikowac... mysle ze wszystko w oddziale PTTKu mozesz sie dowiedziec

Bieszczadnik Awatar Piotr
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie Re: Punkty do GOT

Cytat Zamieszczone przez Karlik
    Tylko czy ta odznaka istnieje, czy jest jeszcze moda na zbieranie punktów i czy PTTK nadal to weryfikuje
    Istnieje. jakis czas temu zmienił sie tylko regulamin - idź do PTTK lub kup nowy online (np. w ksiegarni PTTK) wraz z nowym wykazem tras punkowanych.
    Z weryfikacją jest podobno róznie, ale raczej ok. Kiedyś było chyba inaczej - też zacząłem zbierać, potem poszedłem zweryfikować do PTTK w Żywcu, a tam starsi panowie zaczęli robić jakąs szopkę, kwestionować, mędrkować - a miałem wszystko uczciwie przechodzone. W efekcie rzuciłem im ta książeczką do kosza, trzasnałem drzwiami i na tym skończyło sie moje zbieranie pkt GOT :)
    GOT-faq: http://tdygala.republika.pl/html/got_faq.html
    Piotr
    Twoje Bieszczady - przewodnik po regionie
    Komańcza i okolice - serwis turystyczny

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)