on cos ma szczescie, pare lat temu zaginal w gorganach![]()
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Wezwana pomoc (helikopter?) stwierdziła "lekkie odwodnienie u partnerki" !!!!
WUKA
www.wukowiersze.pl
w gorganach musieli sie odnalezc sami, bo zaden helikopter by ich nie szukal
ciekawe gdzie nastepnym razem?
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
myślę , że chodzi tu o zwyczajny PR...cóż, a może facet lubi się gubić w górach ?? do 3 razy sztuka ??
Jak się zgubił w górach to zaczeli o nim mówić (może to nowa świecka tradycja na robienie wokół siebie szumu) no bo nad pracą w IPN lepiej zaciągnąć kurtynę milczenia.
pozdrawiam
Marek
"U partnerki". Tak się teraz o żonie pisze? A Gwiazda sam wezwał GOPR, bo żona mu się źle poczuła. W końcu oboje są powyżej siedemdziesiątki, nie maja prawa źle poczuć sie w górach bez podejrzeń o lans? Mielismy na forum przypadki interwencji GOPR i tu jakoś oskarżeń o lansowanie sie nie było.
Masz rację każdy ma prawo żle się poczuć w górach i wezwać pomoc. Tylko po co od razu informować różne media, że akurat ta osoba miała takie "szczęście" zaginąć w górach. Zwłaszcza, że nie był to pierwszy raz.
pozdrawiam
Marek
Rok temu też się "zgubił", a szuka sobie facet ?? taniego poklasku i pokazania się ,że jeszcze jest...paranoja.Znał swoje położenie dokładnie ,tylko trzeba było zrobić szum za pieniądze podatników...o i dać jeszcze temat i pretekst panu M.do twierdzenia , że to spisek i zamach i "ktoś" zrobił sztuczną mgłę, coby tego pana i jego towarzyszkę wykończyć.
A ja powiem ,że wczoraj nigdzie nie było mgły w BN :)
ps. i może któryś z moderatorów wykasować mój post za "atak personalny" tak dla "glancu" jaki tu panuje na forum
Ostatnio edytowane przez joorg ; 16-08-2010 o 19:41
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki