dlaczego nie moge miec aviata?? czy zawsze wszystko musi potwierdzac admin?? jezeli tak to dajcie mi zgode na obrazek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dlaczego nie moge miec aviata?? czy zawsze wszystko musi potwierdzac admin?? jezeli tak to dajcie mi zgode na obrazek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aviat ? A co to takiego![]()
![]()
A tak serio : w profilu w swoich ustawieniach masz wszystko , tylko poczytaj .
A może Twój avatar nie spelnia jakiegoś warunku ?
Dla przypomnienia :
jego szerokość nie może być większa niż 120 pikseli, wysokość większa niż 100 pikseli, a rozmiar większy niż 10kB.
Powodzenia :)
"Z Tobą odeszły Anioły ."..
Admin pojechał po siakąś niespodzianke, ale proponuje w pierwszym rzędzie spradzić to co sugeruje Milena - skrypt próbuje zaciągnąc Twój avatar bo jst "krzyzyk", tylko gdzies jest błąd. Musi spełniac podane warunki, format najlepiej jpg lub gif - zobacz tez czy podajesz prawidłową ściezkę do pobrania avatara z Twojego dysku.Zamieszczone przez G.W.I.A.Z.D.K.A.
jo tyz znikłem![]()
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
wlasnie w tym problem ze wszystko sprawdzalam a rozmiary ma 80
...też mam problemy z umieszczeniem nowego avatara...![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Błąd został naprawiony.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
A Jabola jak nie widać tak nie widać... pewnie sie schował gdzieś pod Łopiennikiem
pozdrawiam
bertrand236
TERAZ JUSH MAM SLICZNY OBRAZECZEK :P dziex admin jezeli to twoja zasluga![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki