To but Harnasia
Astra i Iras
To but Harnasia
Astra i Iras
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Zamieszczone przez Zosia samosia
Cy cuś jak wrocimy do cywilizacji to logi wpiszemy w Huczwicach jakis slaby zasieg internetu czy cuś
pozdr. Astra i Iras
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Hmmm...no z tego co mi wiadomo to niejaki Harnas miał smaka na moje winko....czyżbyZamieszczone przez 0101
![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Harnaś...? Jedna rzecz nas łączy (widoczna kto widział).Zamieszczone przez Anyczka20
Zdecydowanie jestem drapieżnikiem i bardziej odpowiadała mi zawartość tego czegoś co było w metalowym opakowniu. Ale czuję że matrixowcy już mi depczą po piętach.
No no skrzyneczki cieszą się coraz większym powodzeniem, aż miło przeczyać, z tego co widzę są i zagadkowi odkrywcy, choć trzeba przyznać że pogoda nie dopisuje ostatnio.poszukiwaczom
![]()
Myślę że takie skarby jak piwko czekoladki batoniki itd. ukryte w naszych Kochanych Bieszczadach nie zmarnuja się, moim zdaniem można śmiało zostawiać :)
Jest jeszcze jedna sprawa, możliwe że nie szybko, ale możemy sie spotkać w skrytce z czymś takim jak "TRAVEL BUG" , tu podaje strone do pana Andrzeja tam jest wyjaśnione po co to jest i jak postapić.
http://www.askibicki.com/TB.html
Pozdrawiam wszystkich Łazików :razz:
Doszliśmy do konsensusu z szukaczami i samym Harnasiem, że Harnaś nie nosi niebieskich "dżinsiorków"... Hmmm Ciekawe...Zamieszczone przez irek
Oki, póki nie pojadę w Bieszczady (tyle co wróciłam wlaśnie), chcę zadać 100 pytań do... :)
1. Znamy się? :) Mam pewne typy, jeśli odpowiedź będzie na: "TAK"
No ciekawe... mam chętkę na to coś smacznego :D
Pozdrawiam
V CZART Granie
Niestety to nie dżinsiorki. Ja jeansu też nie preferuję.Zamieszczone przez Astra:)
Jeśli chodzi osobiście tylko o Ciebie, Astra - to jeszcze nie mieliśmy przyjemności. Pomijając forum oczywiście...Zamieszczone przez Astra:)
2. Zagadka na tyle trudna, że bez przejścia się na punkt, nie znajdę odpowiedzi? :) Kurcze... Za dużo znajomych teraz w Bieszczadach- ubiegną mnie.Zamieszczone przez Astra:)
Przyznam, że zaintrygowałeś nasze głowy tym butkiem :) :):D
Pozdrawiam
V CZART Granie
No widzę że skrzynka Zosi rozbudza intrygi. A jak przeczytałem że KIMBowcy porozstawiali jeszcze cztery skrzynki... to co to się będzie działo w tych Bieszczadach![]()
![]()
Może powstanie nowy szlak turystyczny wg geocachu
Chyba też muszę spróbować podejść jakiś skarb :)
Mam prośbę do tych co odnaleźli skrzynki żeby potwierdzali to na stronie http://www.opencaching.pl/index.php
Oczywiście jeżeli ta skrzynka jest tam zarejestrowana.
Moim zdaniem jak i znajomych co z nimi rozmawiam uatrakcyjnia to zabawę :) tych co szukają i tych co ukrywają.
Tu na forum są mile widziane relacje z odnalezienia, no i bardzo mile widziane fotki.![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam wszystkich Łazików :razz:
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)