:)Zamieszczone przez Kopyto
Depczemy sobie po piętaskach :)
Małego, Słodkiego, Rozgrzewającego "co-nie-co" :D :) :) :) Nigdy Za Dużo :)
:)Zamieszczone przez Kopyto
Depczemy sobie po piętaskach :)
Małego, Słodkiego, Rozgrzewającego "co-nie-co" :D :) :) :) Nigdy Za Dużo :)
V CZART Granie
W Biesach pojawił się tajemniczy James Bond agent 0101Zamieszczone przez 0101
![]()
Trzeba będzie uważać otwierajac tego geocache :D może być bummmm![]()
Pozdrawiam wszystkich Łazików :razz:
Nazwałbym ją - bombą "KA".Zamieszczone przez Kopyto
![]()
Osobnik trafony nią może polec na miejscu i przez![]()
![]()
Długi czas się nie podnieść.
aż mu Astry :) zaświecą przed oczami.
Jeśli będzie próbował ją całą sam rozbroić, to może go przyprawić o niebezpieczne mdłości(choroba popromienno-słodyczowa
).
Zwłaszcza że zamknięcie -jak już wspomniałem- jest niebezpiecznie niestabilne, ze względu na zawartość.![]()
Ostatecznie jednak porażenie bombą nie powinno być nieprzyjemne, a raczej całkiem całkiem... :) :D![]()
Trochę żem się uśmiał z tej Twojej wypowiedzi Jamsie 0101,
super Ci to wyszło, brawo.
Pisałeś że kolanem dociskałeś wieko - skrzynka nie jest mała,
szkoda że nie wstawiasz fotek, a może to już taka Twoja taktyka.
Zakładając w tym miejscu tą skrzynkę, mieliśmy obawy czy nie będzie
zbyt trudna dla poszukiwaczy, teren mocno zalesiony, brak szlaku,
od drogi kawałek trzeba iść, łatwo można pobłądzić i znalezienie już
samego miejsca ukrycia też wymaga małej wiedzy. :)
A okazuje się że przy takich skarbach, niedługo będzie
tam prowadzić ścieżka.![]()
![]()
Jak będzie mało miejsca na fanty w tej i będą docierać
takie wiadomości to dołożymy jeszcze ze dwie skrzyneczki obok.![]()
![]()
![]()
![]()
Jeszcze do Astry w tym poście od razu napisze, no tak, my Wam
depczemy po piętach, wyprzedzacie nas, :( ale myślę że kiedyś się
spotkamy przy jakiejś skrytce, wtedy już bedzie wesoło.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FotkaZamieszczone przez Kopyto
jest - na
7 stronie tego watku (geocache11.jpg). Ale na nowej fotce chwyciłbym niewiele więcej
sam siebie fotografując - no chyba żebym wziął lustro
![]()
![]()
Dla 0101 nie istnieją problemy, a jedynie sposoby ich rozwiązania.Zamieszczone przez Kopyto
![]()
![]()
![]()
Szlak...![]()
Widziałem tam jeden
wydeptany przez wielką człekokształtną włochatą istotę wysokogórską, której imienia lepiej nie wymawaić
![]()
![]()
![]()
Nie ma ani odrobiny przesady w tym co pisze nasz tajemniczy James 0101.![]()
![]()
![]()
Byłem, sprawdziłem
Zamknięcie zrobiło się bardzo niestabilne a to z powodu ilości skarbów, które teraz tam są ukryte. To już nie jest skrzynka, to jest prawdziwa skrzynia, którą naprawdę warto teraz odszukać. Wiem kim jest tajemniczy 0101 ale nie powiem, będę milczał jak grób. Może ktoś zgadnie![]()
![]()
![]()
Gratulacje dla wszystkich odkrywców - dla Jamesa troszeczkę specjalne, bo bardzo odważny to osobnik i nie boi się wilka.
No cóż - zawartość po raz następny została zmodyfikowana. (Bardzo, bardzo dobre wino Anyczko. Donieś tam jeszcze trochę tego). Poza tym zabraliśmy coś bardzo zdrowego, coś mniej zdrowego no i to całkiem niezdrowe hmmm....... Ale to niezdrowe zastąpiliśmy jeszcze bardziej niezdrowym, i jeszcze dołożyliśmy inne fanty. Teraz można mieszając różne produkty na dowolne sposoby, nawet odpowiedni sprzęt na tę okoliczność pozostawiono.
Jest też coś dla ducha, jest . No i ta masa słodyczy - po otwarciu dosłownie szok (troszeczkę uszczuplona, tylko troszeczkę). No naprawdę - skrzynia warta żeby tam włazić. No a jak zielono się zrobiło, ho ho.....
A i jeszcze bardzo fajne, dowcipne wpisy w logbooku![]()
![]()
![]()
![]()
Jak tak każdy odkrywca będzie dokładał i nie zabierał to wkrótce to dziesięciolitrowe wiadro okaże się za małe i trzeba będzie następną dziurę kopać.
To byłoby na tyle co chodzi o extra skarb na M......
Niedzieli część 2 bo my to takie niedzielne turysty![]()
![]()
![]()
Jako pierwsi odkryliśmy skrzynkę na Magurycznem![]()
![]()
![]()
![]()
Zawartość bardzo fajna - miejsce też super fajne. Może awansujemy w rankingu bieszczadzkich poszukiwaczy![]()
![]()
![]()
, odkryliśmy wszystkie bieszczadzkie skrzynki, szukaliśmy nawet takiej, której nie ma (raczej)
![]()
![]()
![]()
Wracając do zawartości - upał był niezmierny więc płyny wypiliśmy na miejscu, bo trzeba było niedobory uzupełnić. Ale nie jesteśmy chytrusy - tez zostawiliśmy płyny - pierwszy to nawet można pomieszać z trzecim bo to jest bardzo dobre![]()
![]()
![]()
I Kaczorka zostawiliśmy - niskiego wzrostu, śliczny taki, piórka takie ma i dziób!
Pierwszego wpisu dokonaliśmy![]()
A jak się tam fajnie wędruje! Co najwyżej jelenia lub niedżwiedzia spotkac można, wilka też i rysia. Ale ludzi to nie, o co to to nie :D
Jaskinia.
Bardzo miłe miejsce - normalnie klimatyzowane.
Wszystkim polecamy na upalne dni jaskinię![]()
![]()
![]()
A tam jest ukryty krupniczek, słodziutki taki. Nie wymieniliśmy go, bo płyn który mieliśmy ze sobą (w puszce) choć też zloty, był jednak niegodnym zastępstwem.
Tak, że można się i schłodzić i podgrzać jednocześnie. Tylko najpierw trzeba tam wejść![]()
![]()
:D
No właśnie nie ma jużZamieszczone przez Kopyto
to była koncówka z zeszłego roku...ale nowe się już w kuchni klaruje i bulgocze
A ta ilość czekolad..mmmm...no...mmmm....żeby mnie tylko nikt nie uprzedził :D
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
ha ha![]()
spiesz sie
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Gratulacje dla odkrywców z Magurycznego. Już myślałem ,że skarb nie zostanie odnaleziony. Cieszę sie z rozwoju zabawy i pozdrawiam poszukiwaczy.Wojtek.
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)